Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyaként, szerinted ezek...

Anyaként, szerinted ezek mikortól férnek bele a nevelőapa - nevelt lány kapcsolatba?

Figyelt kérdés

- Mikortól maradhatnak egyedül a lakásban, hosszabb időre? Akár napokra is.

- Belefér-e a közös, hosszabb program, amolyan apa-lánya hétvégi wellness, túra, vadászat,...?

- Mikortól mehetnek ketten külföldre? Nem valami arab ország, csak Osztrák bevásárlás pl.

- Naptejezés, talpmasszázs, gyógymasszázs,...?

Apa bűntetlen, fehér, magyar.

Mennyi idősnek kéne lennie a lánynak, és a kapcsolatnak?

2021. júl. 23. 12:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha ezek felmerülnek benned inkább szakíts szerncsétlen csávóval, jobb lesz neki nélküled. :(
2021. júl. 24. 10:28
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok anyuka, csak egy lány, aki hármasban él az anyjával és az anyja párjával (igaz, én nevelőapámnak sem szólítom, mert 16 éves korom óta lakunk így), de szerintem a napokon át tartó közös programozás, utazás kettesben, naptej, masszázs, az elég ritka, szinte sosem szokott előfordulni.

Igaz, nekem anyukám párjával egyáltalán nincs közeli kapcsolatom, tehát mi semmi ilyet nem csinálunk, de például apukám feleségével jóban vagyok (igaz, ő nő), jól kijövünk, de vele sem mentem el soha kettesben nyaralni vagy programozni, csak annyi volt, hogy amíg apám nem ért haza, kettesben voltunk egy kicsit vagy lementünk a boltba, elmentünk a cukrászdába sütiért, együtt sütöttünk-főztünk, ilyenek.

2021. júl. 25. 14:17
 23/23 anonim ***** válasza:
64%
Csak nekem tűnt fel, hogy a gyakorin kivétel nélkül az arab országokat hozzák fel, ha netán veszélyes térségekről esik szó? Pedig Libanon, Tunézia, Egyiptom egyes részei biztonságosabbak, mint Ukrajna, de akár Borsod-Abaúj-Zemplén. Ideje feladni a sztereotípiákat, Magyarország.
2021. aug. 1. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!