Anyám megélhetésből van együtt a párjával? Közös gyerekük is van. 18/L
Miután apámmal szétmentek, hazaköltöztünk anyám meg én a szülői házba. Egy kis kétszobás vidéki lyuk volt, anyámmal és mamámmal laktunk az egyik szobában. Teljesen tönkretettek minket, nem részletezem, de aljas húzásaik voltak. Azután anyám találta magának ezt a palit, akivel pár hónap alatt albérletbe költöztünk össze. Azóta eltelt pár év, született egy húgom is ettől a palitól. De ez az ember nagyon durván nárcisztikus pszichopata, a butábbik fajtából. Elnyom, zsarol, saját magán kívül mással nem törődik, mindenkit lekezel. Nagyon durva rohamai vannak, ha nem úgy alakul valami. Rendszeresen lehord minket, hogy semmire sem vagyunk jók, bezzeg ő milyen jó ebben is meg abban is. Félelmetesen elmebeteg a pali, néha a wc-n sírok, mert bármit kinézek belőle. Emellett a külvilágnak egy elbűvölő apukát játszik. Már hat éve élünk együtt. Anyám jó ideje a saját értékrendjével szemben foglal állást a nevelőapám miatt. Mert manipulálja, mert átmossa az agyát.
Anyám is néha magában beszél, hogy de elhagyná, mert tudom, hogy menekülne, de akkor az utcára mennénk, vagy vissza a nagyszülőkhöz, akikkel szintén a palinak köszönhetően megromlott a viszony. Bár visszamehetnénk talán, ennél csak még rosszabb lenne. Nekem van lehetőségem apámhoz költözni, sokszor nála vagyok, és legszívesebben magam mögött hagynám az egészet, de a kishúgom annyira sajnálom. Nem hagyhatom annak az embernek a markában, hogy egy lelki roncsot csináljon belőle. Nincs semmi pénzünk, anyám nem is dolgozik. Mert lusta, és mert a pali folyton kifogásokat keres, hogy miért ne dolgozzon. A kistesómat féltem, és jót szeretnék neki. Mit tehetek? Ha végleg lelépek az apámhoz, akkor bele se merek gondolni, hogy mi lesz.
Aranyos,hogy aggódsz a féltesrvéredért.
De nagyon nem tudsz tenni semmit sem.
Az nem opció,hogy anyád szétmenjen a palival és egy kisebb albiba költözzetek?
3-as vagyok
Tudom,egy picit bugyuta lehet az ötletem,de meg lehetne csinálni,ha mindannyian jól álltok hozza
És persze nem évekig lennétek nála
Kedves 7-es,ez csak egy szimpla ötlet volt a részemről!
Nem kell egybő felkapni a vizet!
Kérdező,apád segítőkész lenne egy ilyesmi ideiglenes megoldásban?
Hát,békében is elválhattak.
De isten igazából kérdezőnek kéne erről írnia,hogy milyen az apja.
De ha rendes,akkor egy kisebb időre nyújtana segíséget,ily módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!