Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megélhetésből van...

Anyám megélhetésből van együtt a párjával? Közös gyerekük is van. 18/L

Figyelt kérdés

Miután apámmal szétmentek, hazaköltöztünk anyám meg én a szülői házba. Egy kis kétszobás vidéki lyuk volt, anyámmal és mamámmal laktunk az egyik szobában. Teljesen tönkretettek minket, nem részletezem, de aljas húzásaik voltak. Azután anyám találta magának ezt a palit, akivel pár hónap alatt albérletbe költöztünk össze. Azóta eltelt pár év, született egy húgom is ettől a palitól. De ez az ember nagyon durván nárcisztikus pszichopata, a butábbik fajtából. Elnyom, zsarol, saját magán kívül mással nem törődik, mindenkit lekezel. Nagyon durva rohamai vannak, ha nem úgy alakul valami. Rendszeresen lehord minket, hogy semmire sem vagyunk jók, bezzeg ő milyen jó ebben is meg abban is. Félelmetesen elmebeteg a pali, néha a wc-n sírok, mert bármit kinézek belőle. Emellett a külvilágnak egy elbűvölő apukát játszik. Már hat éve élünk együtt. Anyám jó ideje a saját értékrendjével szemben foglal állást a nevelőapám miatt. Mert manipulálja, mert átmossa az agyát.

Anyám is néha magában beszél, hogy de elhagyná, mert tudom, hogy menekülne, de akkor az utcára mennénk, vagy vissza a nagyszülőkhöz, akikkel szintén a palinak köszönhetően megromlott a viszony. Bár visszamehetnénk talán, ennél csak még rosszabb lenne. Nekem van lehetőségem apámhoz költözni, sokszor nála vagyok, és legszívesebben magam mögött hagynám az egészet, de a kishúgom annyira sajnálom. Nem hagyhatom annak az embernek a markában, hogy egy lelki roncsot csináljon belőle. Nincs semmi pénzünk, anyám nem is dolgozik. Mert lusta, és mert a pali folyton kifogásokat keres, hogy miért ne dolgozzon. A kistesómat féltem, és jót szeretnék neki. Mit tehetek? Ha végleg lelépek az apámhoz, akkor bele se merek gondolni, hogy mi lesz.

2021. ápr. 2. 19:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos,hogy aggódsz a féltesrvéredért.

De nagyon nem tudsz tenni semmit sem.

Az nem opció,hogy anyád szétmenjen a palival és egy kisebb albiba költözzetek?

2021. ápr. 2. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem leszek népszerű, de nem tehetsz semmit. Legalábbis most, és ott. Lépj le apádhoz amilyen gyorsan tudsz, szedd össze magad, hogy esetleg később, ha elfajulnak a dolgok, magadhoz vehesd a húgod. Azért arra számíts, hogy ha anyád és/vagy a pasi nem csinálnak valami nagyon rosszat, ez kb esélytelen.
2021. ápr. 2. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Vagy az Anyád gyorsan kompromisszumut köt az apáddal és megszálltok nala.
2021. ápr. 2. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Költözz apádhoz nyugodtan. Legalább te ne legyél áldozat. Mást nem nagyon tudsz sajnos tenni.
2021. ápr. 2. 19:58
 5/12 Metionin ***** válasza:
100%
Az a baj hogy amíg anyád nem lép, addig nem lesz megoldás. Neki kellene elmenni először dolgozni, aztán ha sikerült gyűjteni pénzt, lelépni a kistesóddal. Te csak annyit tehetsz hogy lelépsz és magadról gondoskodsz, anyád meg döntse el hogy a farok miatt beáldozza-e az életét meg a gyereket vagy nem.
2021. ápr. 2. 19:58
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

3-as vagyok

Tudom,egy picit bugyuta lehet az ötletem,de meg lehetne csinálni,ha mindannyian jól álltok hozza

És persze nem évekig lennétek nála

2021. ápr. 2. 20:02
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Miböl gondolja itt bárki is, hogy az apa jobb választás lenne? Gondolom, nem hobbiból ment az anya a gyerekkel vidékre egy kis lyukba a saját anyjához a gyerekével! NEm hiszem, hogy azért, mert az apa annyira példás jó ember lett volna. Mellesleg a kérdezö sem ír az apjáról, kérdés, hogy egyáltalán tud-e róla valamit.
2021. ápr. 2. 20:05
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

Kedves 7-es,ez csak egy szimpla ötlet volt a részemről!

Nem kell egybő felkapni a vizet!

Kérdező,apád segítőkész lenne egy ilyesmi ideiglenes megoldásban?

2021. ápr. 2. 20:09
 9/12 Metionin ***** válasza:
97%
Dede, írja hogy ő jár az apjához. Attól hogy a szülei elváltak, nem biztos hogy a kérdező rosszban van az apjával, hiszen sokat van nála. De az szerintem is problémás, hogy a volt feleség visszaköltözzön, hiszen ők anno valamiért elváltak.
2021. ápr. 2. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

Hát,békében is elválhattak.

De isten igazából kérdezőnek kéne erről írnia,hogy milyen az apja.

De ha rendes,akkor egy kisebb időre nyújtana segíséget,ily módon.

2021. ápr. 2. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!