Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megélhetésből van...

Anyám megélhetésből van együtt a párjával? Közös gyerekük is van. 18/L

Figyelt kérdés

Miután apámmal szétmentek, hazaköltöztünk anyám meg én a szülői házba. Egy kis kétszobás vidéki lyuk volt, anyámmal és mamámmal laktunk az egyik szobában. Teljesen tönkretettek minket, nem részletezem, de aljas húzásaik voltak. Azután anyám találta magának ezt a palit, akivel pár hónap alatt albérletbe költöztünk össze. Azóta eltelt pár év, született egy húgom is ettől a palitól. De ez az ember nagyon durván nárcisztikus pszichopata, a butábbik fajtából. Elnyom, zsarol, saját magán kívül mással nem törődik, mindenkit lekezel. Nagyon durva rohamai vannak, ha nem úgy alakul valami. Rendszeresen lehord minket, hogy semmire sem vagyunk jók, bezzeg ő milyen jó ebben is meg abban is. Félelmetesen elmebeteg a pali, néha a wc-n sírok, mert bármit kinézek belőle. Emellett a külvilágnak egy elbűvölő apukát játszik. Már hat éve élünk együtt. Anyám jó ideje a saját értékrendjével szemben foglal állást a nevelőapám miatt. Mert manipulálja, mert átmossa az agyát.

Anyám is néha magában beszél, hogy de elhagyná, mert tudom, hogy menekülne, de akkor az utcára mennénk, vagy vissza a nagyszülőkhöz, akikkel szintén a palinak köszönhetően megromlott a viszony. Bár visszamehetnénk talán, ennél csak még rosszabb lenne. Nekem van lehetőségem apámhoz költözni, sokszor nála vagyok, és legszívesebben magam mögött hagynám az egészet, de a kishúgom annyira sajnálom. Nem hagyhatom annak az embernek a markában, hogy egy lelki roncsot csináljon belőle. Nincs semmi pénzünk, anyám nem is dolgozik. Mert lusta, és mert a pali folyton kifogásokat keres, hogy miért ne dolgozzon. A kistesómat féltem, és jót szeretnék neki. Mit tehetek? Ha végleg lelépek az apámhoz, akkor bele se merek gondolni, hogy mi lesz.

2021. ápr. 2. 19:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tervezel egyetemre menni, vagy már dolgozni fogsz? 😊
2021. ápr. 3. 09:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát igen valószínű így van. Én is ismerek ilyen jellemű embereket.

Az a szörnyű hogy szerintük ez így normális.

Másik képességük ezeknek a fajta embereknek az hogy kiépítenek egy életszínvonalat ,lekoptatják az összes véleményt formáló barátot. És kiszolgáltatottá teszik a másikat. Hogy csak a férjtől függjenek. (Bár nőbe is ismerek ilyet)

Viccet félretéve a stricik csinálják a pscihológiai hadviselési formát,, így a delikvens többszörösen kötött nem tud mit csinálni ,vagy hovámenni.

Azt tanácsolom legyél minél kevesebbet otthon és legyél a testvéreddel is többet inkább.

2023. ápr. 13. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!