Ez normális anyák napján?
Hazajöttem az édesanyámnak egy nagy virágcsokorral és a nevelő apám is vett az én anyámnak, anyák napján virágot és féltékeny lett a csokromra...én még ilyet nem láttam...az anyám neki kezdte köszöngetni.
Ez normális dolog
Hát megmondom őszintén, soha az életbe nem kerültem még ilyen kellemetlen szituációba...még anyák napján is legyek tekintettel erre az emberre...anyák napján merészeltem egy ízléses, nagy csokorral beállítani, erre megjegyezte, hogy mennyivel szebb, mint az ővé és elérzékenyült,erre az anyám elkezdett mentegetőzni, hogy milyen szép mindkettő és hogy neki köszöni..stb.
Mi a **sz, már elnézést!
Állítólag az 1 hónappal korábbi szülinapi alkalomkor nem vitt az anyámnak semmit és most pótolta be...anyák napján, basszus...
Bocsi, de kikellett írnom magamból, mert ez súlyos volt 🙏😶
Ez az oldal kérdésekről és válaszokról szól, ha panaszkodni akarsz, meg kiírni magadból a bánatodat, akkor írj blogot, posztolj facebookra.
Egyébként ezek szerint te is ugyanolyan féltékeny vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!