Miért csinálja ezt a húgom?
Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok, 22 éves korom óta külön élek. Van egy lassan 17 éves húgom, akivel nem túl szoros a kapcsolatom. Ha úgy van, tök jól elvagyunk, de nem oszt meg velem semmit, nem szoktunk komolyabb témákról beszélni, nem kötődik különösebben hozzám. Gyakran járok haza, egy héten legalább 3szor átugrok munka után, illetve az egész szombatot is a családdal töltöm. Nem lenne semmi gond, de a húgom egyszerűen nem bírja elviselni a jelenlétem, ha odamegyek rögtön bezárkózik a szobájába, nagyon ingerült lesz, mindenkivel ordibál,főleg velem, hogy takarodjak elfele, és nem tudjuk miért. Néha még meg is ver. Féltékenykedik, ha a szüleink velem foglalkoznak, volt, amikor anyával beszéltem telefonon és kitépte a kezéből, kinyomta. Ha megölelem előtte apát vagy anyát elkezd ráncigálni. A szüleink már nem bírják idegileg ezt, próbáltak vele beszélni erről, a húgom azt mondja, hogy én tönkretettem az életét, nem tudja nekem megbocsájtani a régi sérelmeket, nem bízik bennem, úgy érzi, hogy engem jobban szeretnek, több figyelmet kapok. A múltbéli sérelmek alatt azt érti, hogy tinikoromban kb kétnaponta veszekedtem a szüleimmel, sokszor csúnyán viselkedtem, egyszer megkergettem őket késsel is, de ezt már nagyon bánom és megváltoztam. Lehet az is zavarja, hogy vele szigorúbbak egy kicsit, én sosem voltam az eszemről híres, inkább bulizgattam tanulás helyett, tesóm viszont nagyon okos, tehetséges és ilyen téren nem engednek neki, követelnek tőle. Mit gondoltok?2021. júl. 22. 18:07
22/28 anonim válasza:
Tulajdonképp elég lenne elolvasnod a saját írásod, és rá is jöhetnél a válaszra.
23/28 anonim válasza:
Nem normális viselkedés,akkor sem,ha úgy viselkedtél ahogy.Mondjuk én nem hagynám,hogy megverjen.A szüleid valamit nagyon elrontottak veletek.
25/28 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor szép, beteg egy család vagytok. Te kattant vagy, a szüleid nyomorékok, a hugodat meg szépen tönkretettétek. Grat.
26/28 anonim válasza:
Túltoltad..😂
Ez a "Néha meg is ver" számtalan kamu történeted alapja.. És hihetetlen mód mindig 17 éves.. 😂
27/28 anonim válasza:
Az a baj, hogy a húgod részéről most minden jogos, hiába megváltoztál, gondolom, neki ezek mit jelenthettek. Megpróbalhatsz vele beszélni, elmondani ami bánt, de azt ne várd, hogy megbocsátson. Negyon sajnálom, és megértem a helyzeted, de a húgod ezt akkor is nagyon jogosan teszi.😔💔
28/28 anonim válasza:
De most tényleg, miért nincsen saját életed? Dolgozz, foglald el magad, uram bocsásd meg, kergesd a barátaidat is késsel, utána meg várjad, hogy jópofizzanak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!