Miért csinálja ezt a húgom?
Azért a "kamaszgyerek nehéz természetű és veszekszik a szüleivel" és "megkergettem őket késsel" nem egy kategória.
Ha valaki a szüleimet késsel kergetné, nem állnék vele szóba az biztos
A feltett kérdés a teljes problémának csak egy szeletére világít rá. A ti családotokban valószínűleg mindenki sérült bizonyos fokig. A te kamaszkori problémás, agresszív viselkedésednek is biztosan megvan a háttere. Másrészt neked sincs teljes képed arról, hogyan bánnak a szüleid a húgoddal, amikor nem vagy ott. Nincs meg köztetek az a bizalmi viszony, ami szerencsésebb esetben testvérek közt magától értetődő szokott lenni.
Mindegyikőtökre ráférne egy pszichológus.
A helyedben én megpróbálnék egy barátibb viszonyt felépíteni a húgoddal. Lehetnének közös élményeitek, esetleg elvihetnéd nyaralni vagy csak magadhoz pár napra. Lépésről lépésre, kitartó munkával visszanyerheted a bizalmát.
Örül hogy pár napra elfelejtheti a múltat, erre heti 4 napot lényegében ott vagy. Azt hitte végre felnősz és eltűnsz az életéből és ha nem vagy ott akkor telefonálsz.en is utáltam már apám látványát is és ha külön voltunk tőle akkor telefonált és GYŰLÖLTEM hogy még így is ott van valamilyen értelemben.
Nem fogod az adást hogy nem akar az életében egy ilyen pszichopata aki elcseszte a gyermekkorát és bár ő mintagyerek hozzád képest mégis téged juralmaznak a szüleid pedig késsel kergetted őket. Beteg vagy és az ilyenek nem változnak idővel vmi újra előhozza és jogosan fél tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!