Miért csinálja ezt a húgom?
Huh, hát lehet én se örülnék, ha testvérem, aki régebben késsel kergette a szüleimet, minden héten ott ülne az otthonunkban. Lehet, hogy nincs joga ahhoz, amit csinál, viszont meg tudom érteni.
Plusz az sem teljesen normális szerintem, hogy 31 évesen nincs jobb dolgod, mint heti 3x menni a szüleidhez. Bár, ezután a késsel kergetőzősdi után, nem mondom, hogy alapíts családot...
"Ekkora tramuát sztem ezzel nem tudsz tramuát okozni neki"
Te elolvastad amit írt? Biztos unikornisos csillámos álmokat okozhatott csóri gyereknek, véletlenül se traumatizálhatta azzal, hogy KÉSSEL kergette a SZÜLEIT! Aki meg azt mondja, hogy "ugyan, erre nem is emlékezhet" dehogynem, ha 3-4 éves volt, akkor bizony hogy emlékezhet erre!
ez akkor is beteg, ha nem lett volna előzmény
9 éve elköltöztél, minek ennyit odajárni?
Szóval egész gyerekkorában azt hallgatta, hogy hogyan balhézol a szülőkkel, most pedig mivel a szüleid téged nem tudtak kordában tartani, vele indokolatlanul extra szigorúak. Plusz neked már minden "bűnöd" meg van bocsátva, el van felejtve, és ott bazsalyogsz a szüleiddel, mintha semmi se történt volna. Hát én is gyűlölnélek.
Egyébként elég gáz vagy, hogy 31 évesen se életed, se párod, se barátaid, hanem anyádékon lógsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!