Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom megőrült! Mit csináljak...

Húgom megőrült! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Húgom (25) tavaly szeptemberben kirúgták, azóta keresi a munkát, együtt nézzük. Megcsináltam neki az önéletrajzot normálisabbra.

Mindig ha kérdem van-e valami akkor azt mondja " nem,de nem is érdekel már, szarok mindenbe bele, hülye szar vagyok azért nem hívnak vissza sehonnan." Volt mikor ez miatt sírt, hogy kapja a visszautasító emaileket, pedig szakmájába keressük, beadtuk már vendéglátós helyekre, takarításra.

Most azzal jött h elmegy kvanának. Azt hittem hülyéskedik,de ő komolyan gondolta. Erotikus masszázst akar csinálni " mert onnan legalább vissza szólnak és kell a pénz"

Mit csináljak vele?

2021. júl. 13. 19:15
1 2 3
 1/26 meszike91 ***** válasza:
33%
Szerintem nincs baj azzal a erotikus masszázst akar csinálni.
2021. júl. 13. 19:23
 2/26 anonim ***** válasza:
74%
Hagyd. Felnőtt nő, azt csinál, amit akar. Ha az akar lenni, legyen az. Majd tanul belőle.
2021. júl. 13. 19:24
 3/26 anonim ***** válasza:
91%

Mondd meg neki, hogy munka nélkül is értékes ember. Akkor is, ha még nagyon sokáig nem talál semmi értelmeset.

Egyébként tanulni nem akar valamit addig is?

2021. júl. 13. 19:28
 4/26 anonim ***** válasza:
74%

Mi a szakmája? Lehet ha ennyire nincs, akkor kicsit szélesebben körben kellene gondolkodni. Vannak gyárak, ahol szinte állandóan van felvétel betanított munkára, akár feljebb lépési lehetőséggel. Esetleg el lehet menni munkaügyibe, hogy van-e valami.

Sajnos az Önéletrajz küldözgetése e-mailben sokszor ezt eredményezi. Nyomtassátok ki, aztán menjen el 1-2 helyre, adja be személyesen HR-nek. Nagyobb esélye lesz, hátha pont van vmi.

2021. júl. 13. 19:29
 5/26 A kérdező kommentje:

Érettségije van, masszőr és pénzügyes.

Gyárakat is néztünk, raktárt is, boltokat is. Most küldtem neki szoli recepcióst. Elküldte az önéletrajzot,de azt mondta közben, hogy úgyse hívják ide se.

Azért nem szeretném ha a tesóm napi nem tudom hány farkat verjem miközben van neki tisztességes szakmája(i) és fáj nézni, hogy egyre jobban ebbe betegszik bele.

Gondolom mivel pénzügyes a gyárakból azért se hívják mert tudjak ha lesz neki szakmájában munka egyből lép.

Volt itt a közelben egy tök jó kis étterem még céges busz is lett volna. Fél nap alatt vissza kapta azt, hogy nem tudnak vele tovább menni.

Szar nézni ahogy egyre jobban bele betegszik ebbe az egészba.

Ma volt interjún Pesten, kérdeztem hogy ment azt mondta 2-3 hét múlva szólnak de nem hiszi h felveszik és neki állt keresgélni.

2021. júl. 13. 19:38
 6/26 A kérdező kommentje:

Engem is már idegesít a dolog. Naponta nézi/ nézzük adjuk le. Sokszor volt neki online interjú, mondták neki h " hú de fasza minden majd jelentkeznek"

Azóta is jelentkeznek...de hirdetnek újra.

Semmi olyan helyre nem adjuk be ami a képességein túlszárnyalná.

2021. júl. 13. 19:41
 7/26 anonim ***** válasza:
96%
Talán a sikeres interjúzást kéne neki megtanulnia. Ha eleve negatív kisugárzással megy oda, az taszító.
2021. júl. 13. 19:50
 8/26 anonim ***** válasza:
43%
Figyu 6 éve vagyok egy helyen legelső munkahelyemen. Már feljebb mentem a szamár létrán. Jelenleg 3 szak helyett 1 szakba járok. Szóval 3 szakba csak végső esetben mennék vissza. Most megy a teketóriázás egy 3 szakos helynél, hogy 550 bruttót kínáltak és ebben benne a szakpótlék is. Ha nem lenne benne a szakpótlék, hanem ezen felül lenne kérdés nélkül belemennék, viszont nekem nem éri meg +40ért újra a 3 szak, ellenben +100 esetén már elgondolkodnék (ha nincs az 550ben szakpótlék). Kérnek plc értelmezést, angol nyelvtudást. Akkor fizessék meg, ilyen egyszerű. Egyszakos munkát kb fél éve keresek nagyon kevés sikerrel. Két helyen elutasítottak, 2 vissza se jelzett. Mindenhol angol nyelvtudást kérnek, felelj több milliós dologért, elemezz, szervezd a dolgaid, értékelj ki. Menj gyártásba is a próba gyártásokat csinálni. És ezért azt gondolom nem irreális elvárás pl egy nettó 400 ezres fizetés, de szerintem még több sem. Csak, hát fizetni nem akarnak. A munkakeresés mellett most nálunk is lehet feljebb araszolni a szamár létrán, így oda is jelentkeztem. Meglátjuk milyen összeget gondolnak.
2021. júl. 13. 19:53
 9/26 anonim ***** válasza:
90%
Viccen kívül szerintem lehet egy pszichológust is fel kéne keresnie húgodnak ha majd talál állást. Az erotikus masszázs rövid távon lehet jó pénz de nem érdemes abba a világba belekerülni szerintem.
2021. júl. 13. 19:56
 10/26 anonim ***** válasza:
96%
10, nem jó ötlet lenne akkor nyelvet tanulni? Tudom drága, de lehet kicsiben kezdeni az alapokat.
2021. júl. 13. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!