Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom megőrült! Mit csináljak...

Húgom megőrült! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Húgom (25) tavaly szeptemberben kirúgták, azóta keresi a munkát, együtt nézzük. Megcsináltam neki az önéletrajzot normálisabbra.

Mindig ha kérdem van-e valami akkor azt mondja " nem,de nem is érdekel már, szarok mindenbe bele, hülye szar vagyok azért nem hívnak vissza sehonnan." Volt mikor ez miatt sírt, hogy kapja a visszautasító emaileket, pedig szakmájába keressük, beadtuk már vendéglátós helyekre, takarításra.

Most azzal jött h elmegy kvanának. Azt hittem hülyéskedik,de ő komolyan gondolta. Erotikus masszázst akar csinálni " mert onnan legalább vissza szólnak és kell a pénz"

Mit csináljak vele?

2021. júl. 13. 19:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

Keresgéljetek a szakmájában, ezalatt pedig menjen el olyan helyre dolgozni, amit bármikor ott lehet hagyni és hiány van belőle (netpincéres futár mondjuk). Fontos h elhelyezkedjen a szakmájában, mert ahogy nő a tapasztalata és valóban hozzá értő, úgy fognak megnyílni előtte a lehetőségek.

Angolul tud?

Nagyobb cégeknél a nyelvtudás elvárás. Tudna külföldre is dolgozni angol tudással távmunkában pénzügyesként.

Nem nagyon tudna előrelépni, kilépni abból az útból ha rálépne, beszélj vele. Megjegyzik az emberek ki dolgozik abban a szakmában, illetve kiderül előbb-vagy utóbb ha mégis sikerülne lépnie onnét, és nem gondolom h sokáig tartanák ott egy cégnél azzal a háttérrel.

Mindig csak felfele törtessen, mert ha lejjebb megy, annál is lesz lejjebb. És annál is.

2021. júl. 13. 20:01
 12/26 A kérdező kommentje:

15-ös!

Szerined élvezi? Szerinted azért sír naponta, meg mikor kapja a visszautasító emaileket mert ezt élvezi?

Ha neked nem lenne munkád te biztos élveznéd.

Gusztustalnok vagytok komolyan.

Részemről én itt le is zártam se privátra se kommentre nem válaszolok meg se nézem...

Kár volt ide ki írni bármit is.

Sose kerüljetek ilyen helyzetbe.

2021. júl. 13. 20:17
 13/26 anonim válasza:
13%
Az erotikus munkára mondtam hogy lehet jobban elvezné mint valami kemény munkát. Plusz pénzt is jóval több. Bár akkor szerintem egyéni vállalkozó legyen. Na akkor hülyére keresi magát.
2021. júl. 13. 20:24
 14/26 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező ne foglalkozz ezekkel a fogyatékos herevakaró kis senkikkel, akik a szerencsétlenségeteken élvezkednek. Anyátoknak nem lenne munkája, biztos neki is azt tanácsolnátok menjen faxt verni egész nap. Szánalmas banda.
2021. júl. 13. 20:30
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Melyik varosban eltek?
2021. júl. 13. 20:37
 16/26 anonim ***** válasza:
91%

Mi a tökömből tanuljon ki egy másik szakmát, ha munkanélküli és nincs pénze...?

Gondolom, 25 évesen nem akarja, hogy a szülei fizessék neki a sulit...

Komolyan, egyeseknek annyi esze van, hogy megszületniük volt nehéz...

2021. júl. 13. 21:03
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
Ennél többet nem nagyon tehetsz érte, amúgy elég szerencsés ember, hogy van ilyen segítője meg olyan helyen laktok ahol ennyi helyre lehet beadni, itt nálunk kb. a közmunka/gyárimunka/kereskedelem között választhat egy nő...
2021. júl. 13. 21:06
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ő legalább kap visszautasító e-mailt. Én még azt sem. De ez a szakma nem jutna eszembe sosem, ahhoz tényleg minden kötélnek szakadnia kéne.
2021. júl. 13. 21:57
 19/26 anonim ***** válasza:
34%
Felnött, sajat dolga.
2021. júl. 13. 21:58
 20/26 anonim ***** válasza:
30%
Én rájöttem, hogy a szakmámban semmit nem találok, ezért új szakmát tanultam ki okj-n miközben közfogos melóban dolgoztam(ahol az okj-s gyakorlatot is le tudtam tenni mert szakmába vágó munkát kértem), okj-n kiderült van szabad még nem hirdetett állás és egyből lecsaptam rá. Sokszor az önkormányzatos melókhoz rá kell menni az adott intézmény honlapjára, mert nem hirdetik álláskeresőn stb., sokan tévúton vannak amikor csak neten álláskeresőn, önéletrajzzal keresnek melót, mert legtöbb állás intézmény honlapján van csak vagy baráton keresztül szerezhető meg.
2021. júl. 13. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!