Húgom megőrült! Mit csináljak vele?
Húgom (25) tavaly szeptemberben kirúgták, azóta keresi a munkát, együtt nézzük. Megcsináltam neki az önéletrajzot normálisabbra.
Mindig ha kérdem van-e valami akkor azt mondja " nem,de nem is érdekel már, szarok mindenbe bele, hülye szar vagyok azért nem hívnak vissza sehonnan." Volt mikor ez miatt sírt, hogy kapja a visszautasító emaileket, pedig szakmájába keressük, beadtuk már vendéglátós helyekre, takarításra.
Most azzal jött h elmegy kvanának. Azt hittem hülyéskedik,de ő komolyan gondolta. Erotikus masszázst akar csinálni " mert onnan legalább vissza szólnak és kell a pénz"
Mit csináljak vele?
Keresgéljetek a szakmájában, ezalatt pedig menjen el olyan helyre dolgozni, amit bármikor ott lehet hagyni és hiány van belőle (netpincéres futár mondjuk). Fontos h elhelyezkedjen a szakmájában, mert ahogy nő a tapasztalata és valóban hozzá értő, úgy fognak megnyílni előtte a lehetőségek.
Angolul tud?
Nagyobb cégeknél a nyelvtudás elvárás. Tudna külföldre is dolgozni angol tudással távmunkában pénzügyesként.
Nem nagyon tudna előrelépni, kilépni abból az útból ha rálépne, beszélj vele. Megjegyzik az emberek ki dolgozik abban a szakmában, illetve kiderül előbb-vagy utóbb ha mégis sikerülne lépnie onnét, és nem gondolom h sokáig tartanák ott egy cégnél azzal a háttérrel.
Mindig csak felfele törtessen, mert ha lejjebb megy, annál is lesz lejjebb. És annál is.
15-ös!
Szerined élvezi? Szerinted azért sír naponta, meg mikor kapja a visszautasító emaileket mert ezt élvezi?
Ha neked nem lenne munkád te biztos élveznéd.
Gusztustalnok vagytok komolyan.
Részemről én itt le is zártam se privátra se kommentre nem válaszolok meg se nézem...
Kár volt ide ki írni bármit is.
Sose kerüljetek ilyen helyzetbe.
Mi a tökömből tanuljon ki egy másik szakmát, ha munkanélküli és nincs pénze...?
Gondolom, 25 évesen nem akarja, hogy a szülei fizessék neki a sulit...
Komolyan, egyeseknek annyi esze van, hogy megszületniük volt nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!