Húgom megőrült! Mit csináljak vele?
Húgom (25) tavaly szeptemberben kirúgták, azóta keresi a munkát, együtt nézzük. Megcsináltam neki az önéletrajzot normálisabbra.
Mindig ha kérdem van-e valami akkor azt mondja " nem,de nem is érdekel már, szarok mindenbe bele, hülye szar vagyok azért nem hívnak vissza sehonnan." Volt mikor ez miatt sírt, hogy kapja a visszautasító emaileket, pedig szakmájába keressük, beadtuk már vendéglátós helyekre, takarításra.
Most azzal jött h elmegy kvanának. Azt hittem hülyéskedik,de ő komolyan gondolta. Erotikus masszázst akar csinálni " mert onnan legalább vissza szólnak és kell a pénz"
Mit csináljak vele?
En 21 vagyok de ugyanebben a cipőben járok. 2 éve keresek munkát de semmi. Nagyon sokat sírok, több interjún voltam de a 'majd ertesitjuk' után nem történt semmi.
Nekem csak érettségim van es egy dajka okjm de takarítónak is jelentkeztem de nem reagáltak. Én is kezdem feladni.
Kérdező, ha gyárba jelentkezik a tesód, akkor nyugodtan ki lehet hagyni 1-1 végzettséget az önéletrajzból, hogy ne amiatt mondjanak neki nemet. A szalaghoz nem kell pénzügyi végzettség, így nem is kell a cég orrára kötni, hogy neki van olyanja is...
#22 nem jutott még eszedbe a 2 év alatt, hogy elkezdj egy 2. ingyenes okj-t? Mondjuk egy olyan szakmát, aminek értelme is van? A dajka se lenne rossz, de sajnos jellemzően kihalálos alapon történik az új emberek keresése...
Sima masszőrséget is kitanulhatja, meg gyógymasszőr,
Amúgy lehet, hogy depressziós
Lehet, hogy szimplán csak el van menve az életkedve
Lehet,hogy így könnyebb neki azt mondani, hogy neki ez nem fog menni, és kicsit menekül-ha együtt külditek az önéletrajzot, akkor ez nem állja meg a helyét, mert akkor próbálkozik.
Lehet,hogy pont azért nem megy neki, mert nagyon rágörcsöl, így nem tud valamit bevonzani,mert ez a "lelki görcs" mindig továbblöki a bevonzani kívánt dolgot.
A bevonzani kívánt dolog tudati képmását; gondolati elképzelését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!