Csak az én Anyukám ilyen jó?
A barátaim mindig mesélik, hogy az anyjuk átnézi a telefonjukat, meg átkutatja a szobájukat. Az Én Anyum sose csinál ilyeneket, kiskoromban se csinált, azt mondja, hogyha kipróbálok dolgokat (cigi meg ilyesmik), akkor mondjam el, nem fog leszidni. Szerintetek normális, hogy vannak ilyen "kutakodó" típusú anyukák? :D
16/F
Nekem is mindig ilyen volt az anyukám, mint a tied. Most vagyok 23 Lány. Szerintem ez a normális. Bízni kell a fiúkban és a jó nevelesben
Na meg szerintem vannak jelei, ha rosszabb lesz egy fiú vagy egy lány. Akkor viszont lehet érdemes rákérdezni.... hogy cigiszagot érzek stb..
Nekem is nagyon jó a kapcsolatom anyukámmal 😀
17l
nem, az enyém is normális, alap hogy más cuccához és magánéletéhez nem nyúl hozzá... de ilyen gyerekvédő szr tűzfalakat se csináltatott soha, nem volt gyerekzár a tvn, nyomkövető a telefonunkban és fiatalként se hívogatott más szülőket, hogy tényleg ott vagyunk-e náluk, vagy ha buliba mentünk, nem hívott fel félóránként, nem követett kocsival... sőt, jött velem a boltba, hogy ne valami nagyon gáz bort vigyek a házibuliba.
talán nem meglepő, hogy nem én vesztettem el 15 évesen egy wcben a szüzességem és nem én függtem rá egyre keményebb drogokra gimnázium alatt, hanem az, akinek a mamája ezt mind végigjátszotta... becsüld meg a sorsod, keveseknek jut olyan szülő, mint nekünk.
Én anyukám mindig mondta, hogy bízik bennem, soha nem kutakodott a szobámban és a mobilomon se. Apukám is hasonló, csak ő szigorúbban vette a takarodót (ha késtem buliról, akkor kicsit haragudott, de nem volt vészes az sem.) 25/L
Viszont párom anyukája simán mindent feltúrt a szobájában. Még a ruháit is kiselejtezte ha volt olyan, ami neki nem tetszett. Mobilját nem igen nézte át, de minden mást. Még az órarendjét is felírta magának, hogy tudja követni, hogy a fia meddig van suliban és ha késett, akkor balhé volt. Még egyetemmel is eljátszotta ezt (órarend felír és veszekedés ha nem úgy ment, még a nem kötelező előadásokra is.) Nem is kell mondanom, hogy ott is hagyta az egyetemet emiatt, elment dolgozni és elköltözött amilyen gyorsan csak lehetett. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!