Miert ilyen velem az anyukam?
Nagyon alap dolgokat elmond millioszor. Peldaul, h zarja be au ajtot ha elmegyek itthonrol. Vagy hogy ha kiveszek a hutobol kajat melegitsem meg a mikroban. Vagy hogy a káve a konyhapulton van, tudom miota eszemet tudom ott van...
Hetfon a munkaban is hivott, hogy elmondja, hogy nagyon meleg van es hogyha hazaerek kapcsoljam be a legkondit... magamtol is bekapcsoltam volna... de emiatt kepes volt 5szor hivni, mar azt hittem valami baja van.
Viszont a tenyleg fontos infokat meg hallkan mondja el, ugyhogy ne halljam. Ha visszakerdezek el kezd uvolteni, h nem figyelek ra...
A multkor peldaul, amikor zuhanyoztam, akkor mondta h valtsam ki apu gyogyszeret, persze nem hallottam semmit... utana meg elment aludni. Reggel meg nem vittem el a venyt es delelott azzal hivott, h biztos azert nem, mert apu halalat akarom... nagyon bant, h ilyeneket mond...
Szerintetek mi a megoldas?
Nem tudok meg elkoltozni sajnos, nincs ra penzem.
Mint minden normális kapcsolatban a megoldás a beszéd!
Anya, hazamegyek 50 fok van a lakásban nyilván bekapcsolom, ne hívj fel +4x. Anya, ha zuhanyzom eleve ne gyere be, és ha nálatok ez normális is, akkor se ott akarj velem bármit megosztani, mert nem hallom!
Ez sajnos ebből még nem derül ki. Az biztos, hogy ez a dolgok sokszoros elmondása amiatt van, mert hülyének tart, a fontosak elmotyogása meg amiatt, hogy legyen valami hivatkozási alap, ami miatt annak tarthat.
Lehet, hogy tudat alatt így akar feszültséget generálni veled, mert akkor így van kire - szerinte jogosan - haragudni valamiért. Az igazi okot csak úgy lehetne kideríteni, ha megkérdeznéd.
Ez mérgező légkör. Tegyél félre pénzt és lépj le! Amikor már máshol laksz, akkor érdemes elkezdeni anyáddal erről a sz@rról beszélgetni. Akár most is megteheted, csak durván elutasít majd és pluszban büntet majd érte. Ha elköltöztél, akkor meg nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!