Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen anyukám? Mit tegyek?

Miért ilyen anyukám? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyukám 45 évet töltötte Áprilisban. Én 23-at Januárban. Egyetlen gyermeke vagyok neki. Apával elváltak mikor még kicsi voltam, apám megnősült azonban gyermeke másik nincs senki sem csak én...... anya ilyen gyenge jellemű, 8 osztálya van de megbukott vagy 3x kb.... miután elvált aputól , az anyai mamámékhoz költöztünk... mama , papa neveltek fel. Nagyon szeretem őket és anyát is. Már 4 éve aktiv dolgozó vagyok. A probléma a következő: anya nem tud egy rendes ételt megfőzni soha de soha nem főz ha a nagyi nem főz meg a papa akkor nincs főtt kaja(mama 66, papa 68 már nyugdíjasok) anyám főzni se tud se sütni ha főz olyan a hus mint kő nem főzi el jól nem tudja a sütiket megsütni,,, csomagoló munkán van 18 éve.. haza jön délután 2-kor eszik iszik nyomkodja a telefont, ha mondom hogy segits a nagyinak akkor mem segit sokszor en porszivozok, akkor sok mindent elfelejt. Nagyi is veszekszik vele hogy mi lesz ha ő meghal ki főz meg ki csinálja a dolgokat... anyám nagyon gyenge.. nem tudom ha a megnősulok a felesegem elfogadja e anyut nem hagyhatom majd magara.. bezzeg egesz delutan facebokozni tud meg mindig masokkal foglalkozik elvarna vagy 10 asszony itt ulne es traccsolna vele meg az a jo hogy dolgozik es van keresete mert itthon havonta 1szer elmosogat kb
2021. jún. 29. 18:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyádat majd nyugodtan magára hagyhatod, ha rá lesz kényszerülve megcsinálja maga, vagy nem, ez az ő dolga. Legfeljebb nem ebédre mész, ha meg akarod látogatni.
2021. jún. 29. 18:55
 2/18 anonim válasza:
66%
Egyébként szabadidődben te is simán átvállalhatnál pár teendőt. Édesanyáddal valószinűleg valami lelkileg nincsen rendben. Támogasd és próbálj vele beszélni róla nyugodtan és kedvesen.
2021. jún. 29. 18:56
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

1. ez nem a te problémád, a jövőbeli partnered pedig hozzád akar majd menni, nem anyádhoz.

2. te is nyugodtan segíthetsz a nagymamádnak, ha pedig meg van rá a pénzed nyugodtan el is költözhetsz.

Az lenne a legegyszerűbb ha a nagyszüleid megmondanák édesanyádnak, hogy ha ennyire telik neki, hogy ott él a nyakukon, de egy ételben nem bír segíteni, akkor el is lehet költözni szépen, ha van keresete, miért a szülei tartják el 45 évesen?

2021. jún. 29. 18:59
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Hát ja... a nagyszüleidnek kellett volna s...berúgni anyádat, még időben....
2021. jún. 29. 19:09
 5/18 A kérdező kommentje:
2-es nem ugy ertem. Hanem hogy anyu nem tud haztartast vezetni, gyenge tanulo volt, megbukott minfig az iskolaban.... penzt ad meg minden hanem fozni nem tud meg haztartast vezetni
2021. jún. 29. 19:14
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
#5, az, hogy gyenge tanuló volt, nem fér össze azzal, hogy háztartást tud-e vezetni. Bár igazad van, ha sosem próbálja ki, sosem fogjátok megtudni.
2021. jún. 29. 19:16
 7/18 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg értelmi fogyatékos. Sose lesz olyan háziasszony, mint a nagy átlag, de azért ellesz valahogy. Te a saját életedet éld, neked a saját családod megteremtése a feladatod.
2021. jún. 29. 19:29
 8/18 anonim ***** válasza:
48%
Ha használnál központozást, meg írásjeleket, könnyebb lenne megérteni ezt az idehányt zagyvalékot.
2021. jún. 29. 19:53
 9/18 anonim ***** válasza:
96%
A 7-esnek van igaza, enyhe fokú értelmi fogyatékosság lehet anyukádnál, csak akkor nem vizsgálták ki, amikor kellett volna. Ismertem egy nőt, dohányzott a terhességei alatt, és mind a 3 gyereke enyhe fokú értelmi fogyatékos lett. Segédmunkásként elboldogulnak, de alacsony szinten élnek, hasonló értelmi szintű emberekkel házasodtak. Ne okold anyádat, mert nem képes többre. Agyi hiányossággal született.
2021. jún. 29. 20:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan dolgokat, hogy háztartás meg alap ételek elkészítése, bárki meg tud csinálni, aki helyett nem csinálja meg más. Már, ha van rá igénye.
2021. jún. 29. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!