Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert ilyen velem az anyukam?

Miert ilyen velem az anyukam?

Figyelt kérdés

Nagyon alap dolgokat elmond millioszor. Peldaul, h zarja be au ajtot ha elmegyek itthonrol. Vagy hogy ha kiveszek a hutobol kajat melegitsem meg a mikroban. Vagy hogy a káve a konyhapulton van, tudom miota eszemet tudom ott van...

Hetfon a munkaban is hivott, hogy elmondja, hogy nagyon meleg van es hogyha hazaerek kapcsoljam be a legkondit... magamtol is bekapcsoltam volna... de emiatt kepes volt 5szor hivni, mar azt hittem valami baja van.

Viszont a tenyleg fontos infokat meg hallkan mondja el, ugyhogy ne halljam. Ha visszakerdezek el kezd uvolteni, h nem figyelek ra...

A multkor peldaul, amikor zuhanyoztam, akkor mondta h valtsam ki apu gyogyszeret, persze nem hallottam semmit... utana meg elment aludni. Reggel meg nem vittem el a venyt es delelott azzal hivott, h biztos azert nem, mert apu halalat akarom... nagyon bant, h ilyeneket mond...

Szerintetek mi a megoldas?

Nem tudok meg elkoltozni sajnos, nincs ra penzem.

2021. júl. 1. 00:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%
Költözz el mielőbb, mert ha sokat hallod, még a végén elhiszed, hogy tényleg hülye vagy.
2021. júl. 1. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!