Szerintetek gyerekeknek névnapi ajándéknak jó a strandolás?
2021. júl. 17. 18:44
22/27 anonim válasza:
Nagyon jó és ezt a vonalat lehet színesíteni, ahogy nőnek. Később mozi, színház, pár napos kirándulás is nagyon jó. Mi gyerekként a testvéremmel húsvétra 3 napos utazást kaptunk, mindig új helyre utaztunk, kis panzióban aludtunk és eldugott fürdőkbe mentünk. Nagy kaland volt mindig. Imádtam, sőt, huszonévesen egyetem alatt sem kopott el a hagyomány, csak miután dolgozni kezdtem.
23/27 anonim válasza:
Teljesen jó, am ha nem tévedek, Debrecen.
24/27 anonim válasza:
Nálunk a kislányom 8 évesen azt kérte, nézzünk meg egy Egyiptom kiállítást valahol (Már nem emlékszem, Pesten pontosan melyik múzeumban volt). Nagy élmény volt neki, jobb, mint egy ötvenedik játék. Amúgy nekünk is élmény volt, utána megebédeltünk egy helyen, hazafelé fagyi, és még most is emlegeti (23 éves).
Emlékszem, 6. szülinapon pedig a planetáriumba vittük egy gyerekeknek szóló előadásra.
(És esküszöm, nem értem, aki azt írja, hogy a strand nem ajándék).
Mostanság a vízcsapból is az folyik, hogy ajándékozz élményt (nagyon helyesen).
25/27 A kérdező kommentje:
Rendben, úgylátom a többség is úgy gondolja, hogy jó ötlet! :)
Igen, valaki eltalálta, tényleg Debrecen :)
Köszönöm a kommenteket
2021. júl. 18. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!