Közös strandolás és programok az ex-szel?
Párom exe mondta a páromnak, hogy menjenek el strandra hétvégén. Párom mondta hogy oké, de ne ezen a hétvégén, mert nekem most van meg, és bikinit is kell vennem.
Erre azt mondta az ex, hogy én nem vagyok meghívva. Úgy gondolta, hogy 3an mennének: párom, az exe és a közös gyerek.
A párom azt mondta nélkülem nem megy, és szarul esett neki ez az egész.
Ez nagyon gáz!!!
Ha nem is haragban váltak el, és jóban vannak, akkor sincs rendjén a dolog.
Neked ez hogy esne???
A párod helyében nem mennék bele ilyenbe.
Hát ,ne haragudj,de én se strandolnék szívesen a volt férjem ,(és a közös gyerekünk apjának) az új nőjével...
Miattad hagyta ott őket?
Amúgy a párodtól rendes volt, hogy nélküled nem ment, biztos szeret ,és ragaszkodik hozzád.
Párod nagyon jól vette az akadályt:) ezért becsüld meg.
Az ex meg..nyomulós,de ne légy féltékeny,inkább csak nevesd ki..normál esetben,ha közös nevezőn vannak,de nem illettek össze mint egy pár,akkor oké a program együtt,még nélküled is,de így..ha párod mégis menni akarna nélküled,engedd,de kétlem,hogy nélküled menne:)
A nő hagyta el a páromat egy faszi miatt. A párom azt hitte, hogy 5en mennénk (mi ketten, a gyerek, az ex és a párja).
Így az ex is jól érezhetné magát, mert mi is figyelnénk a gyerekre. És a párom is a gyerekével lehetne.
A 2. vagyok.Így azért más...
Nekem úgy tűnik, hogy akar valamit még a párodtól. Az ő új emberével mi van,hogyhogy ő nem menne?
Annyit mondott csak a páromnak, hogy már nincsenek együtt. De hogy miért, azt nem tudjuk. Nem is érdekel...
de azt nem értem, hogy gondolta ezt a strandos dolgot.
Én barátságban váltam el a férjemtől már lassan 10 éve.
De amióta elváltunk csak akkor találkoztunk ha a közös fiúnk érdeke kívánta.Sosem hívtam meg strandolásra vagy akár moziba.Neki is és nekem is van új partnerünk akikkel el lehet menni szórakozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!