Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közös strandolás és programok...

Közös strandolás és programok az ex-szel?

Figyelt kérdés

Párom exe mondta a páromnak, hogy menjenek el strandra hétvégén. Párom mondta hogy oké, de ne ezen a hétvégén, mert nekem most van meg, és bikinit is kell vennem.

Erre azt mondta az ex, hogy én nem vagyok meghívva. Úgy gondolta, hogy 3an mennének: párom, az exe és a közös gyerek.

A párom azt mondta nélkülem nem megy, és szarul esett neki ez az egész.

2012. máj. 2. 12:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%

Ez nagyon gáz!!!

Ha nem is haragban váltak el, és jóban vannak, akkor sincs rendjén a dolog.

Neked ez hogy esne???

A párod helyében nem mennék bele ilyenbe.

2012. máj. 2. 12:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ,ne haragudj,de én se strandolnék szívesen a volt férjem ,(és a közös gyerekünk apjának) az új nőjével...

Miattad hagyta ott őket?

Amúgy a párodtól rendes volt, hogy nélküled nem ment, biztos szeret ,és ragaszkodik hozzád.

2012. máj. 2. 12:25
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Párod nagyon jól vette az akadályt:) ezért becsüld meg.

Az ex meg..nyomulós,de ne légy féltékeny,inkább csak nevesd ki..normál esetben,ha közös nevezőn vannak,de nem illettek össze mint egy pár,akkor oké a program együtt,még nélküled is,de így..ha párod mégis menni akarna nélküled,engedd,de kétlem,hogy nélküled menne:)

2012. máj. 2. 12:28
 4/21 A kérdező kommentje:

A nő hagyta el a páromat egy faszi miatt. A párom azt hitte, hogy 5en mennénk (mi ketten, a gyerek, az ex és a párja).

Így az ex is jól érezhetné magát, mert mi is figyelnénk a gyerekre. És a párom is a gyerekével lehetne.

2012. máj. 2. 12:28
 5/21 A kérdező kommentje:
Ha lenne gyerekem egy olyan férfitől, akivel már nem vagyunk együtt, és eszembe jutna hogy meghívjam strandra, TERMÉSZETESEN hivnám a párját is. (ha mondjuk a nő miatt hagyott el, akkor nyilván nem.)
2012. máj. 2. 12:30
 6/21 anonim ***** válasza:

A 2. vagyok.Így azért más...

Nekem úgy tűnik, hogy akar valamit még a párodtól. Az ő új emberével mi van,hogyhogy ő nem menne?

2012. máj. 2. 12:33
 7/21 A kérdező kommentje:

Annyit mondott csak a páromnak, hogy már nincsenek együtt. De hogy miért, azt nem tudjuk. Nem is érdekel...

de azt nem értem, hogy gondolta ezt a strandos dolgot.

2012. máj. 2. 12:35
 8/21 anonim ***** válasza:
16%
Lehet hogy rosszul értelmezem, de a párod menne, annak az exe és a közös gyerek? Szerintem ebben semmi rossz nincsen, hisz van egy közös gyerekük. Én ahány elvált párt ismerek, mind csinálnak közös programokat... Az én páromnak is van egy exe, közös 9 éves kisfiú, voltak nemrégen moziba és nem lett volna pofám azt mondani hogy bocs, én is mennék... Igaz, ilyen közös program egy évben egyszer van, miért ne mehetne el a gyerekével meg annak anyjával?
2012. máj. 2. 12:42
 9/21 anonim ***** válasza:
20%
Elvesztettem a fonalat, ki kinek a kije a sztoriban, ki a nő és ki a férfi?
2012. máj. 2. 12:43
 10/21 anonim ***** válasza:
75%

Én barátságban váltam el a férjemtől már lassan 10 éve.

De amióta elváltunk csak akkor találkoztunk ha a közös fiúnk érdeke kívánta.Sosem hívtam meg strandolásra vagy akár moziba.Neki is és nekem is van új partnerünk akikkel el lehet menni szórakozni..

2012. máj. 2. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!