Közös strandolás és programok az ex-szel?
Párom exe mondta a páromnak, hogy menjenek el strandra hétvégén. Párom mondta hogy oké, de ne ezen a hétvégén, mert nekem most van meg, és bikinit is kell vennem.
Erre azt mondta az ex, hogy én nem vagyok meghívva. Úgy gondolta, hogy 3an mennének: párom, az exe és a közös gyerek.
A párom azt mondta nélkülem nem megy, és szarul esett neki ez az egész.
Az én párom az apuka. Előző kapcsolatából született egy fia. És az ő exe hívta meg a páromat strandolni.
A párom és az exe nem voltak soha annyira jóban, hogy közös program legyen. Mikor megy a párom a gyerekért, akkor találkoznak, beszélgetnek a gyerekről, és ennyi.
Ha baj van akkor hívják egymást telefonon.
Egyébként nem beszélnek.
A párod már megoldotta: nélküled nem megy.
Mire keresed a választ?
Biztos van, a közös gyermek sok szabályt átir, de én nem vennék részt ilyen programban, csak a gyermeket vernénk át. Végén még azt hinné itt visszaforditható a válás és újra összekerül anya és apa.
Nem, apának új párja van, gyerek meg fogja szokni, jobb esetben idővel még meg is szereti.
Én nem látok ebben semmi furcsát. Szerintem a nő nem akar közeledni, csupán a gyereke érdekét nézi.
Ha nincsenek örök haragban a felek, akkor a gyerek csak profitálhat abból, ha időnkét mindkét szülővel egyszerre tölt el egy kis időt.
Én sem értettem az egészet.
Az ex így mondta a páromnak: "mi lenne ha vmikor, mondjuk hétvégén elmennénk strandra? A tökös sokat emlegeti".
Ebből a párommal arra következtettünk, hogy én is meg vagyok hívva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!