Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összevesztem a családommal....

Összevesztem a családommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk fürdőbe. Mondták anyáék hogy csomagoljak szendvicset, mert nem fognak nekem a strandon drága pénzért hambugert meg hotdogot venni. Szerintetek jogos? Azért a strandhoz a jó kaják is hozzátartoznak, nem?

2021. jún. 24. 15:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
40%

De. Meg pluszban a lángos, a fagyi, és az üdítő, és kérjél a Nagy Nap alkalmából új fürdőrucit.

Esetleg egy úszógumit is.

2021. jún. 24. 15:11
 2/20 anonim ***** válasza:
98%

???

Hol van ebben a történetben az összeveszés?

Vigyél magaddal pénzt, és vegyél magadnak hamburgert, ha nagyon akarsz.

2021. jún. 24. 15:21
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez megszokás kérdése is. Anyagiak kérdése is. Az sem mindegy, hány emberre kell számolni és mennyi időt töltötök ott. Vannak-e egyéb kiadások: parkoló, belépő, öltöző, értékmegőrző, valami fizetős szolgáltatás stb.

Mi csak 2-3 órákra szoktunk menni, szabad strandra, nem költünk semmire. Visszafelé eszünk felesben egy lángost vagy pár palacsintát. De pl. üdítőt viszünk magunkkal termoszban, mert p*fátlanul drága minden. Kifizethetnénk, de minek? Ha egész nyáron összeadja az ember, kijön belőle akkora összeg, amit inkább értelmesebb dologra költök el.

2021. jún. 24. 15:22
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Jogos, a fürdőkben sokszor irtó gáz a kaja és mégis méregdrága.
2021. jún. 24. 15:29
 5/20 anonim válasza:
99%
Nagyon drága szokott lenni a strandon a kaja. Mi is csomagolni szoktunk ha megyünk. Kicsit kemények voltak a szüleid, hogy így mondták, de semmi baj mert az élmény a fontos. Érezd jól magad!
2021. jún. 24. 15:33
 6/20 anonim ***** válasza:
98%
Süssél magadnak egy csomó palacsintát, csomagold be és vidd el.
2021. jún. 24. 15:37
 7/20 anonim ***** válasza:
97%

Csomagolj szendvicset. Amilyen belépőárak vannak, örülj neki, hogy befizetnek.

Én mostanában kezdtem összeszámolni mennyit költünk, mivel nem szoktunk ilyenekkel foglalkozni. Hát valami eszméletlen összeg összeszalad abból, hogy ide-oda visszük a gyereket és veszünk enni meg inni is. Csak úgy onnan jutott eszembe, hogy épp azt néztem hova mehetnénk el egyik nap kirándulni, aztán gondoltam bezzeg mikor gyerek voltam, akkor engem nem hordtak ennyit állatkertbe, meg ilyen-olyan helyekre, pedig nem is voltunk szegények. Hát hallod, ehhez még csak szegénynek se kell lenni, szerintem ez egy átlagos családnak is rohadt drága tud lenni és nekünk csak egy gyerekünk van.

2021. jún. 24. 15:39
 8/20 anonim ***** válasza:
57%
Hány éves vagy, kérdező???? 8?
2021. jún. 24. 16:02
 9/20 anonim ***** válasza:
92%

Mi az, hogy “jogos”-e? Annyira bírom, mikor pisis gyerekek jönnek ilyen dumákkal. Ja, joga van a szüleidnek arra költeni a saját pénzüket, amire akarják. Örülj, hogy telik nekik rá, ki is fizetik neked és nem a zsebpénzedből kell állnod. Utóbbiból amúgy nyugodtan vegyél magadnak kaját a strandon, azzal kötve hiszem, hogy bajuk lenne. Tudom, az otthonról hozott az gáááz.

Egyébként meg egy tényt közöltek veled, a leírás alapján teljesen normális stílusban. Vicc, hogy te vagy még fölháborodva. Ha nekem kezdene így szájaskodni a hálátlan gyerekem, el se vinném a strandra egyáltalán. Örülj, hogy neked elnézik ezt a pofátlanságot.

2021. jún. 24. 16:13
 10/20 anonim ***** válasza:
98%
Vigyél pénzt. Szüleid részéről jogos valamennyire.
2021. jún. 24. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!