Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összevesztem a családommal....

Összevesztem a családommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk fürdőbe. Mondták anyáék hogy csomagoljak szendvicset, mert nem fognak nekem a strandon drága pénzért hambugert meg hotdogot venni. Szerintetek jogos? Azért a strandhoz a jó kaják is hozzátartoznak, nem?

2021. jún. 24. 15:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
98%
Vigyél zsebpénzt a sajátodból, és azt veszel amit akarsz.
2021. jún. 24. 16:18
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Mi nem voltunk szegények de sulibüfére sem kaptunk pénzt merthogy flancolás. Ami a strandos kaják vételét illeti, olykor-olykor ha jó kedvük volt vettek a szülők 6unknak (ugye 2szülő 4gyerek) egy fél kürtöskalácsot. Szerintem felet ma már nem is árulnak 😅 kb annyi jutott amit szinte egyszerre szájába gyűrhetett volna az ember.
2021. jún. 24. 16:51
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom, de szerintem ha ennyire ki van számolva a pénz, akkor felesleges fürdőbe menni.
2021. jún. 24. 17:15
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

Mi ezzel mindig úgy voltunk, hogy ha már elmegyünk fürdeni és enni-inni pedig egyértelműen kell valamit, akkor ezen már nem fogunk spórolni. A limonádé, fröccs, lángos, palacsinta, főtt kukorica, gyros, hamburger, hekk stb., valahol ez is hozzátartozik. Igen, a strandokon általában drágább minden mint a boltban vagy otthon elkészítve és nem biztos, hogy ugyanolyan finom, jó, minőségi stb., de ez van. Úgysem járunk strandolni minden nap. Ha pedig pihen az ember, akkor egyrészt nem ezzel akarok foglalkozni, másrészt pedig nem akarom hurcibálni, rakosgatni sem a kaját. Max. olyasmit szoktunk magunkkal vinni, amit mondjuk ott nem lehet kapni vagy vizet mindig viszünk mindenhova, mert az ilyenkor különösen fogy a melegben.

Ettől függetlenül megértem, ha valaki nem engedheti meg magának meg nyilván egy több gyerekes családnak többe kerülne mindenkit megetetni stb. Csak nálunk ez soha nem volt szokás és én a magam részéről így gondolkodom erről.

2021. jún. 24. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:
97%
Vegyél a saját pénzedből ha van, ha meg nincs örülj neki hogy mentek, ne még követelőzz.
2021. jún. 24. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Néha gyerekkoromban mi is kaptunk hekket a strandon, négyen ettünk egy kicsit, a legkisebbet amit árultak. Kenyér otthonról volt hozzá, krumpli, koviubi nem volt, felmelegedett otthoni vizet lehetett hozzá inni a szabadstrandon. Volt hogy jégkrémet is kaptam, egy db legolcsóbbat egy nyaralás alatt. Csak kempingben voltunk, vagy kocsiban, erdős kihalt részen sátorban aludtunk. Nagyon jó volt mikor egyik évben megkaptuk egy hétre rokonunk préshazát, "csak" a gyümölcsöt kellett érte leszüretelni és elvinni. Étterembe sosem voltunk, mindig otthonról vittük a kaját, innivalót mindenhová. Annyira vágytam valami másra. Felnőttem, most hozzá tartozik a nyaraláshoz egy kis luxus, persze nem ész nélkül. Csomagolj szendvicset, a saját pénzedből pedig vegyél valami apróságot kint.
2021. jún. 24. 23:05
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Menj dolgozni és vedd meg belőle.

Bocs, egy ratyi, zsírban tocsogó lángosért 800 rongyot kiadni vagy egy semmi hamburgerért - megértem, hogy a szüleid nem akarnak marhaságra költeni.

2021. jún. 25. 11:34
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
Na mi lett, kérdező....????
2021. jún. 25. 12:22
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
A kérdező strandon van. Nem fog válaszolni.
2021. jún. 25. 14:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy a bolygó nagyja szegénységben él? Szerinted mekkora karmát versz a nyakadba ha strandon költekezel?
2021. júl. 2. 09:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!