Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Strandoláson miket lehet...

Strandoláson miket lehet csinálni? Mit szoktak csinálni

Figyelt kérdés
Csak a vízben vagy? Beszélgettek? Úsztok?
2021. júl. 15. 19:18
1 2
 1/14 anonim válasza:
86%
Úszás, napozás, kaja, pia, bármilyen labdajáték. Ezek közben nyilván lehet beszélgetni... Azt csinálsz, amihez kedved van. Akár olvashatsz is a parton.
2021. júl. 15. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk ezeket szokták a családtagok csinálni a fürdésen kívül: parton sétálás, labdázás, kártyázás, társasozás, olvasás, keresztrejtvény fejtés, zene hallgatás, napozás, alvás.

Ha van a közelben kijelölt hely, horgászás.

Ha kutyabarát strand, akkor kutyával fürdés, sétálás, játék.

2021. júl. 15. 19:33
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, még soha életedben nem voltál strandon....???

Szerintem találsz a youtube-on egy csomó videót - nézd meg, hogy miket csinálnak az emberek...

2021. júl. 15. 20:51
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Tóban vízibiciklizés, beúszás középre, lángosozás.

Medencében merülés, tárgyak keresése, bukfenc, kézenállás, építmények alatt átsiklás, versenyúszás.

Fröcskölés, labdázás.

2021. júl. 15. 22:48
 5/14 anonim válasza:
74%
Én szinte végig a vízicsúzdát szokom használni egész végig
2021. júl. 15. 23:11
 6/14 A kérdező kommentje:

Soha nem voltam strandon. Családi okok miatt, de most az új családommal megyek és nagyon várom már.

2021. júl. 16. 06:09
 7/14 anonim ***** válasza:
74%

Akkor írok még pár dolgot. :)

Lehet, kicsit furcsa lesz fürdőruhában mindenki előtt, de ott ez a normális, mindenki abban van. Olyan fürdőruhát vegyél, ami nehezebben esik le úszáskor, vagy ha beugrasz a vízbe. Ha könnyen meg szoktál fázni, fürdés után a vizes fürdőruhát cseréld le magadon (a strandokon vannak öltözőfülkék), tehát ha többször mennél vízbe, inkább vigyél magaddal többet. Törülközőt is feltétlenül vigyél, és valamit, amire leterítve tudtok ülni.

Számíts rá, hogy valószínűleg sokan lesznek körülötted, a lopások is gyakoriak, tehát vagy maradjon valaki mindig a cuccoknál, vagy vigyetek vízálló kis táskát az értékeknek, vagy használjatok ott széfet, ha van, vagy bízzatok abban, hogyha letakarjátok a cuccot, senki nem néz alá.

Ha kicsit több szórakozásra vágysz, vigyél magaddal valami játékot, olvasnivalót is (vízipisztoly, tollas, könyv, kártya...).

Ha tengerhez mentek, vigyél magaddal vizet inni.

Számíts rá, hogy éhes leszel.

Ha homokos a part, és művészlélek vagy, mehetsz homokozni is. :)

2021. júl. 16. 09:17
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Hány éves vagy, kérdező? És milyen nemű...

Életkorfüggő is, hogy ki mit csinál a strandon.

Nyilván 35évesen mást csinálnak az emberek, mint tízévesen...

2021. júl. 16. 10:24
 9/14 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok
2021. júl. 16. 11:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
En tobbszor bemegyek a vizbe, mikor pedig nem ott vagyok, a leheto legarnyekosabb helyen rejtvenyt fejtek ( bonyolult japan szamrejtvenyek), vagy olvasnek, de ha beszelgetest hallok, nem tudok. Ha mas is az arnyekot valasztja, dumalunk.
2021. júl. 16. 13:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!