Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pólóban aludni igénytelenség?

Pólóban aludni igénytelenség?

Figyelt kérdés

Anya emiatt képes velem osszeveszni. Bulizni voltam, most keltem, meg ki sem nyitottam a szemem, MÁR mondja, hogy mennyire igénytelen vagyok.

Így nyáron egy póló + bugyi kombóban alszom és ezen van kiakadva.

Őszintén én nem gondolom igénytelennek magam emiatt, de már elgondolkodtam anya veszekedése után, hogy vajon én vagyok ennyire gáz mégis?

23L

2021. júl. 17. 10:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
en szeretem a pizsit, abbol is csak azt ami rovidujju, tehat vegul is polos pizsi. most, hogy meg lehet dogleni a melegtol, azt is trikora valtottam, es bugyi. a parom meg kimondottan utal felmeztelen aludni, nem kenyelmes neki, es poloban alszik. nem gondolom hogy akar o, akar en, igenytelenek lennenk. ludjon mindenki abban, amiben jol erzi magat
2021. júl. 17. 10:55
 12/29 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyesmik miatt törekszenek a fiatalok mindenféle méregdrága albérletekbe és kényszermegoldásokba. 23 évesen hadd aludjon már valaki abban amiben akar, nehogy már az anyja még ezt is lezsűrizze!
2021. júl. 17. 10:55
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha abban a poloban alszol, amit elotte egesz nap viseltél, akkormigen, igénytelenség. Ha van külön alvós pólód, akkor nem az.
2021. júl. 17. 10:57
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
Nekem a póló túl meleg, én rövidnadrágos trikós pizsamában alszom, de szerintem nem vagy igénytelen.
2021. júl. 17. 10:59
 15/29 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem meg a pizsama gáz, kb az 1800-as évek jutnak róla eszembe, aki képes pizsiben aludni arról már csak egy hálósipka hiányzik hogy totál röhelyes legyen :D

Max 10 éves korig cuki a pizsama, afelett nevetséges.

2021. júl. 17. 11:09
 16/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha az direkt alvós, otthoni póló, akkor teljesen normális abban aludni. Nekem akkor volt utoljára "igazi" pizsamám, mikor nagymamám vette nekem őket a piacon (ez olyan 15-20 éve volt).
2021. júl. 17. 11:10
 17/29 anonim ***** válasza:
98%
Egyáltalán nem igénytelenség. Ha van egy külön alvós pólód akkor biztosan nem az. Főleg ilyen melegekben nem lehet hosszú pizsamában aludni. Plusz a te szobádban ki látja rajtad kívűl hogy miben alszol? Ez a te dolgod szerintem.
2021. júl. 17. 11:10
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig pizsamában alszom vagy egy pizsamának kikiáltott pólóban és nadrágban. Nekem így kényelmes, így szeretem. Másnak meg máshogy kényelmes és másban szeret aludni. Elképzelni nem tudom, hogy ilyesmin mégis hogyan lehet kiakadni és veszekedést generálni. Eleve nem értem azt sem, hogy ez miért lenne igénytelenség.
2021. júl. 17. 11:12
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2021. júl. 17. 11:14
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
én mindig pólókat nevezek ki pizsamának
2021. júl. 17. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!