Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pólóban aludni igénytelenség?

Pólóban aludni igénytelenség?

Figyelt kérdés

Anya emiatt képes velem osszeveszni. Bulizni voltam, most keltem, meg ki sem nyitottam a szemem, MÁR mondja, hogy mennyire igénytelen vagyok.

Így nyáron egy póló + bugyi kombóban alszom és ezen van kiakadva.

Őszintén én nem gondolom igénytelennek magam emiatt, de már elgondolkodtam anya veszekedése után, hogy vajon én vagyok ennyire gáz mégis?

23L

2021. júl. 17. 10:36
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Azert mondja ezt, mert szerinte pizsamában kéne aludni...
2021. júl. 17. 10:36
 2/29 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem az. Mindenki abban aludjon, ami kényelmes neki.
2021. júl. 17. 10:41
 3/29 anonim ***** válasza:
98%

???

Hát én mindig bő póló+bugyiba alszok.

Ezen mi az igénytelenség? Szerintem sokkal kényelmesebb mint egyes pizsamák.

Ha még tiszta a póló akkor mi ezzel a baj én sem értem.

Nincs ilyen szabály,hogy csak pizsamában szabad aludni.

Meg egyébként neki nem mindegy?

2021. júl. 17. 10:42
 4/29 anonim ***** válasza:
97%
A pizsama maga relatív fogalom, van, aki komplett hálóingben alszik, de valakinek elég egy szimpla felső (esetleg SEMMI). Szerintem csak anyád van lemaradva, mert a múlt évszázadban talán még tabunak számított, hogy ki milyen ruhaneműben alszik.
2021. júl. 17. 10:42
 5/29 anonim ***** válasza:
73%

Én csak bugyiban alszok :D persze nyakig betakarózva és comb középptől kitakarózva.

Ha másnál vagyok, akkir természetesen felveszek valami ruhát.

Amikor meg van a menzeszem, akkor szoktam rövidgatyában és egy sportmelltartóban aludni.

Ja, meg amikor ősszel és tavasszal pont jó idő van, akkor veszek fel néha vékony hosszú nadrágot, egy hosszú ujjú felsővel.

Szóval 90%-ban csak bugyi, a maradék meg eloszlik.

Nem gondolnálak igénytelennek emiatt. Főleg, ha van saját szobád, akkor nem is zavarsz senkit azzal, hogy "félpucér" vagy.

2021. júl. 17. 10:43
 6/29 anonim ***** válasza:
94%
Anyád nagyon ráér...
2021. júl. 17. 10:44
 7/29 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy igénytelenség én pólóban alszok mindig. Sőt nyáron előfordul, hogy meztelenül alszok.
2021. júl. 17. 10:49
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor anyád mit mondana rám? Én télen-nyáron meztelenül alszom.
2021. júl. 17. 10:50
 9/29 anonim ***** válasza:
95%
Én nagy melegben trikó+bugyi kombót tolok, esetleg női "boxert". Anyád elvárná, hogy 40 fokban hosszú pizsamában szenvedj? Bocsi, de nem százas, amúgy meg semmi köze hozzá. Van, aki meztelenül alszik, akkor ahhoz mit szólna, sztrókot kapna?😃
2021. júl. 17. 10:51
 10/29 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem anyád jobb, hogy nem engem látott, mert én egy szál f.szban szoktam aludni.
2021. júl. 17. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!