Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan nem akarja megegnedni...

Jogosan nem akarja megegnedni anya? Hogy magyarázzam el neki, hogy nagyon szeretném ezt a cipőt?

Figyelt kérdés
Középiskolában fogok kapni ösztöndíjat havonta, minél jobban tanulok annál többet. Ha 2-3 tanuló lennék 8000ft-ot kapnék havonta, ha 3-4 akkor 24000 és ez így növekszik. Kinéztem magamnak egy cipőt, ami elég drága (40-50 ezer) még a legolcsóbb helyen is 35 ezer. És meg szeretném venni az ösztöndíjamból 2022 tavaszán kb. Ha megvehetném, legalább lenne motivációm a tanuláshoz és tényleg próbálnék minél jobb lenni. Anya azt mondta hogy szó sem lehet róla, hogy ilyen drága cipőt vegyek, tán elment az eszem, de mondom nekem annyira tetszik és meg szeretném venni csak szerinte hülyeség és nem akarja megengedni. Bankszámlámra fogják küldeni az ösztöndíjamat, amit anya kezel.
2021. júl. 16. 08:20
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
gyorsan rákerstem, annyis zól mellette hogy legalább a felső része igazi bőrből van. itt van egy link, ha valaki többet akar tudni róla: [link]
2021. júl. 16. 11:12
 32/46 A kérdező kommentje:
Megértem, ha másnak nem jön be, anyának se tetszik, de nekem nagyon és nem csak addig hordanám amíg "divatos". Nem azért veszem meg, mert ez a trendi, hanem mert iszonyúan tetszik a stílusa meg mindene, talán feketében mégjobb, de ahol néztem ott nem volt feketében.
2021. júl. 16. 11:13
 33/46 anonim ***** válasza:
81%

"nem csak addig hordanám amíg "divatos""

Dehogynem.

Láttál már te is különféle divathullámokat. Pontosan tudod, hogy a tinik körében már cikinek szokott számítani az, ami az előző szezonban volt divatos.

2021. júl. 16. 11:14
 34/46 anonim ***** válasza:
88%
hordtál már amúgy magasított cipőt? nem magassarkúra gondolok hanem magasított talpra.
2021. júl. 16. 11:15
 35/46 A kérdező kommentje:

#33 Hidd el, hogy nem.

#34 Igen, most is van egy platformos cipőm, aminek nagy talpa van, és imádom.

2021. júl. 16. 11:19
 36/46 anonim ***** válasza:
42%
#33. Milyen jó, hogy ennyire tudod helyette.
2021. júl. 16. 11:20
 37/46 anonim ***** válasza:
92%

#35 akkor jó. ciki lenne ennyi pénzt kiadni, és azután rájönni hogy nem tudsz járni benne.

igazából a te pénzed, azt csinálsz vele amit akarsz. ha jó vétel, akkor azért tanulsz majd belőle, ha rossz akkor majd azért. én anyukád helyében rádhagynám a döntést.

2021. júl. 16. 11:23
 38/46 anonim ***** válasza:
80%
#36 voltam én is tini. És nem volt olyan rég, hogy ne emlékeznék rá, miről hogyan gondolkodtunk.
2021. júl. 16. 11:26
 39/46 anonim ***** válasza:
41%

#38. Lehet hogy voltál tini, de nem voltál a kérdező...

Tudod, a tinik is külön egyéniségek és nem ehy raj.

2021. júl. 16. 11:51
 40/46 anonim ***** válasza:
91%

Huu ilyen cipőm 2002-ben volt. Anyámék is ellenezték, végül megvették karácsonyra mégis. Akkor 38e Ft volt. Az akkor elég nagy pénz volt az átlagfizetéshez képest.

Szerintem az ösztöndíjért te dolgoztál meg és jobb lenne, ha te kezelnéd a saját bankszámládat. Aztán ha hülyeségre költöd a pénzt, legalább tanulsz belőle és legközelebb okosabb leszel.

2021. júl. 16. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!