Apádtól vagy anyádtól félsz jobban?
Nem félek egyiktől sem, sosem féltem. Nem vertek, 1-1 nevelő célzatú fülest kaptam de teljesen jogos volt mind. Apám szigorúbb, tárgyilagosabb, az ő kritikájától jobban "tartok". Anyám túlféltő, végül mindig mindent megengedett nekem, őt nem tudom komolyan venni.
Már önálló felnőtt vagyok így duplán nincs okom félni tőlük. Amitől félek, inkább az, hogy később a gondoskodásomra szorulnak ha egyikőjük meghal, vagy súlyos beteg lesz.
Apám nem érdekel. Ez szerintem kölcsönös érzés. Soha nem féltem tőle, 11-15 éves korom között ivott, akkor megutáltam, előtte jó volt a kapcsolat, amióta nem iszik meg olyan mintha idegenek lennénk.
Anyámtól nem mondanám, hogy félek, legalábbis attól nem félek, hogy megütne, kiskorom óta nem tartok, ha erre gondolsz. Viszont nagyon stresszes vele kontaktban lenni, mivel eléggé manipulatív. A folyamatos mártírkodását igyekszem kerülni, ebből adódóan nagyon befolyásol, mivel itthon élek még egy darabig. Szóval eléggé szorongásom van tőle.
Szóval ha azt kéne mondanom, hogy félek bárkitől is, akkor anyámat mondanám, ami durva, lévén, hogy anyám soha nem volt pl egész nap óbégató alkesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!