Apádtól vagy anyádtól félsz jobban?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 21:51
11/18 anonim válasza:
Egyiktől se. Anyám mindig rendes volt velem.
Apám egy g3ci volt, el is váltak. Volt, hogy megfenyefetett ha hozzá kerülök (beteg volt anyám) akkor velem törli majd fel a padlót. Megmondtam ha arra kerülne a sor, már az első este elvágnám a torkát. Ordibált egy sort, de megnyugtattam hogy halál komolyan mondtam. Lezártuk a témát.
Megdöglött amúgy magától is a tetű.
12/18 anonim válasza:
Régen apámtól, mert sokszor kegyetlenül megalázott és elvert kislány koromtól fogva. Ma már felnőttem, nem félek tőle. Inkább csak lenézem és szánalmasnak tartom.
13/18 anonim válasza:
Apámtól mert ha egyszer bedühődik rám még 3 nap múltán is a pofonjaival fenyeget és ad is, pedig már 3 napja csináltam a rosszat....
14/18 anonim válasza:
Minket soha nem bántottak. Nem beszéltek csúnyán. De ha anyu mérges volt, akkor hangosan leteremtett, meg tudott csúnyán nézni is. Na olyankor már haptákba vágtuk magunkat. Mindig anyu volt a szigorúbb.
15/18 anonim válasza:
Apámat nem ismerem, ahhoz meg elég nagylány vagyok már, hogy Anyámtól ne féljek. :D
38/N
16/18 anonim válasza:
Engem apám egyszerűen csak elhanyagolt, nem tett velem sem jót, sem rosszat. Általában úgy élt, mintha én nem is léteznék. Anyám viszont rendszeresen agyba- főbe vert engem. Nem kérdés, hogy anyámtól féltem jobban.
17/18 anonim válasza:
krédező:ez már hányadik kérdésed?
18/18 anonim válasza:
Ha nem tünt fel rég ki van tiltva...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!