A szüleimet zavarja hogy éjjel kijárok enni?
Próbálj meg tekintettel lenni rájuk és alkalmazkodj egy kicsit, ahogy más is teszi az együttélés érdekében!
Ahogyan az édesanyádról beszélsz, gusztustalan...miért kellene neki elszámolnia feléd, hogy felnőtt nő, édesanya révén miért kényelmesebb számára a nappali, már ne haragudj??
Én is voltam diák munkán...nem kötelező éjszakai állást vállalni vagy olyat, ahol este végzel! Diákszövetkezetekben milliónyi lehetőség adódik!
Tartsd tiszteletben, hogy az életkörülményeitek nem teszik ezt lehetővé!
Ők meg elnézik neked ezt a léhaságot, hogy ennyire semmibe veszed azt, hogy ők már alszanak este!
Igen, oszd be úgy a dolgaidat, hogy ne zavard az anyukádat!
2, tisztelem anyámat, rá nezek fel a legjobban a Földön, de ő nem dolgozik jelenleg, én meg igen. Szerintem ilyenkor megtehetné a másik, hogy eltűri a dolgait annak, aki elmegy dolgozni. Ne haragudj, de nem akarom lecserélni a munkámat, ezt is orultem hogy megtalaltam. A “milliónyi” lehetőség közül sosem jelez vissza egyiksem.
3, csorompolesrol nem volt szo, azt irtam halkan megcsinálom a szendvicset, de ugye lampa akkor is kell ehhez. Gondolom az is kimaradt, hogy leirtam hogy este erek haza, ezert alszok masnap sokaig.
4, koszonom, lehet igy lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!