Hova mehetett el apa éjjel 0:45-kor?
Figyelt kérdés
Pár perce csak azt hallottam, hogy fordult a kulcs a bejárati ajtón. Kimentem, mert mi van, ha valami betörő. Aztán kinéztem az ablakon és azt látom, hogy apa elmegy autóval.
Lehet valami baj van vagy valami nőhöz megy?
2020. júl. 23. 01:00
1/42 anonim válasza:
Vagy csak autokazni / setalni tamadt kedve. Nohoz csak nem ilyenkor indulna el. Mindenesetre kerdezd meg, ha hazaer, legalabbis en ezt tennem.
2/42 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy hol volt, mert kíváncsi vagyok. :D
3/42 anonim válasza:
ha vitt telefont hívd fel és kérdezd meg. Az, hogy hova ment van 1000 féle variáció. Lehet bántja valami és kocsikázással akarja elterelni a figyelmét de mehetett akár nőhöz is. De hasonlóan a 2-es válaszolóhoz én is kíváncsi vagyok szal írd már meg
4/42 anonim válasza:
Prosti, szerető, kocsma, besuerezni a napi heroin adagját, megölt valakit és most tünteti el a hullát, titokban maffiózó és most megy üzletelni. Válassz egyet közülük.
5/42 anonim válasza:
Elugrott az éjjel-nappali boltba?
Vagy kiugrott az ügyeletes patikába?
6/42 anonim válasza:
Nem kötekedéskent írom. Csak megnevetett.->azt hallottam hogy fordult a kulcs a bejáratiajtón. Kimentem nem-e betörő az😂😂. Szerintem te is kicsit fáradt vagy!😅 engem is érdekel szóval írd meg mi volt
9/42 anonim válasza:
Gondolom nem annyira hülye, hogy éjjel menjen szeretőhöz kocsival, hogy aztán reggel a kiscsaládnak be kelljen számolnia róla, hogy hol járt. Nekem az első gondolatom az lenne, hogy valaki segítséget kért tőle mert lerobbant kocsival, vagy valaki rosszul lett, és ment segíteni.
10/42 anonim válasza:
Azt hitte reggel van és a dolgára ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!