Hova mehetett el apa éjjel 0:45-kor?
Pár perce csak azt hallottam, hogy fordult a kulcs a bejárati ajtón. Kimentem, mert mi van, ha valami betörő. Aztán kinéztem az ablakon és azt látom, hogy apa elmegy autóval.
Lehet valami baj van vagy valami nőhöz megy?
Nem tudom, hogy kérdező apja hazudik-e.
De egyszer éjjeli kettő elött kimentem az non-stop bolthoz, mert nem találtam a pénztárcám. Pedig tízenegy körül, még ott fizettem. Amilyen mázlim volt, ajtó melletti árnyékban meg is találtam. Igaz mindig matt fekete pénztárcám volt. Ennél az éjjel-nappali boltnál meg negyven-ötven centi magasan kezdődött csak a kirakat.
Ritkán hagyok el dolgokat, de ha igen, akkor is eddig kétszer vagy háromszor nem lett csak meg.
#34 Pest melledti kis falvakban is, négy-öt falúból egyben volt. Oda járták át a többiből.
Nehéz elképzelni, hogy Magyarországon ahol volt vasárnapi kötelező zárvatartás, amikor azt visszavonták, egy városban megszűnt volna az összes éjjel-nappali. Lehet. De furra.
#39 Reggel sőrözni, elég alkesz dolog.
Elugrani éjszaka egy kedvenc fagyiért, inkább feleségeknek szoktak. De csokiért pasik is soszpr képesek elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!