Nagyon gyerekes lett a végkifejlete édesanyám szülinapi ajándékának? 16/L
Figyelt kérdés
Vettem egy szál vörös rózsát, amire egy cetlit ragasztottam, amin csak annyi állt, hogy "szeretlek" és néhány szívecskét rajzoltam köré. Amikor előkészítettem az ajándékát, már akkor vadul vert a szívem és mosolyogtam. Kitettem az asztalra, aztán elbújtam és lestem, mit szól hozzá, mikor meglátta, elmosolyodott és sírva fakadt. Éreztem, hogy nagyon meg fog hatódni, de hogy ennyire... Én sem bírtam tovább, én is sírva fakadtam, odarohantam hozzá és szoros ölelésben ringattuk egymást, nem is tudom, milyen sokáig.
Szerintetek egészséges ilyen szintű érzelem anya és lánya között?
2021. júl. 13. 10:52
11/12 anonim válasza:
Ha valaki azt irja nem normális akkor mi lesz? Többet nem elsz iylen?
12/12 anonim válasza:
Oké, és? Örültetek, szuper, én is örülnék, ha megölelhetném anyát ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!