Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki mikor, és hogyan mutatta...

Ki mikor, és hogyan mutatta be a barátját a szüleinek??

Figyelt kérdés

Most ez egy tökre spontán kérdés, még nem is volt barátom de mindig azon görcsölök, hogyha lesz akkor hogyan mutatnám be (hülyeség tudom).

-Meg hogy mikor, amikor összejönnénk rá pár napra?

-Vagy várnánk vele míg elég “komoly” lesz vagy mi. Illetve hogy vacsora keretén belül, vagy csak úgy spontán bemutattátok..Nincs ebben semmi tapasztalatom ezért olvasnám a ti sztorijaitokat.

2021. júl. 12. 17:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez korszaktól is függ. Pl 15-16 évesen szerintem még aznap elmesélem, aztán 1-2 hét és bemutatom. Viszont ha 30 éves vagyok és pl külföldön élek, akkor mondjuk az esküvőre meghívom a szülőket.

Oké kis túlzással, de érted a különbséget remélem.

2021. júl. 12. 20:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen értem, köszi nektek :D
2021. júl. 12. 20:33
 13/17 anonim válasza:
100%
Nekem csak barátilag volt barát tehát nem volt kapcsolat, én el sem mondtam sőt mikor találkoztunk sem mást találtam ki és rendben is volt. Én tudtam milyen az illető, és nem is volt gond az a találkozón sem.De ő sem merte elmondani az anyjának szóval így mikor hívásoztunk mindig mondtuk várj lenémítom bejött anyum :D. Én egyszer majdnem lebuktam mert ugye füles volt a fülembe és közbe ment a tv és anyum bejött és kérdezte miért van bedugva a füled míg megy a tv? Én meg ez a :szoktam zenét hallgatni tv közbe. Utána mondtam a személynek ő is csak nevetett:D Igazából vége lett a barátságnak azóta de sosem fog kiderülni így ezt a barátságot úgy zártam le:"Titkos barátság".
2021. júl. 12. 21:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Elsö randi után pár nappal.
2021. júl. 12. 22:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszercsak szóltam, hogy van egy társam, esetleg elhozhatom-e bemutatni. 27 éves voltam, külföldön.

Azelőtt semmit sem tudtak a magánéletemről.

2021. júl. 13. 01:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 evesen jottem vele ossze, o akkor 22 volt. Eloszor azt hittem ez csak kavarás, sokaig nem is engedtem neki semmit. Vegul fel ev talalkozgatas utan osszejottunk, arra ra egy evre mondtam el itthon hogy van valakim, es erre ra fel evvel mutattam be itthon. Azóta is egyutt vagyunk, mar ismerem en is az o családját, o is az enyémet stb. Eleg bizalmatlan típus vagyok, nem akartam beharangozni itthon, csak akkor ha tenyleg tudom hogy ebbol vmi komoly lesz. Nem szeretem azokat akik minden jott mentet hazavisznek. Egxebkent szuleim nagyon szeretik barátomat, pl. apumnak sokszor segit fát vagni, vagy mikor vettunk agyat itthonra azt is segített osszerakni. Sokkal jobban erzem igy magam, hogy mar komfortos voltam a kapcsolatban, es azután hoztam haza ot ide, nagyon kellrmetlen es kinos lett vna ha meg mi is alig ismerjük egymast..
2021. júl. 13. 01:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
20 voltam, ő 25. Nálunk az alkalom hozta így, hogy együttjárásunk után 3 héttel karácsony volt. Teljesen természetes volt, hogy elhívott, hogy bemutasson a szüleinek 25-én, és az én szüleimhez mentünk 26-án, így hamar le volt tudva a bemutatkozás. (Ő lett aztán a férjem.)
2021. júl. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!