Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki mikor, és hogyan mutatta...

Ki mikor, és hogyan mutatta be a barátját a szüleinek??

Figyelt kérdés

Most ez egy tökre spontán kérdés, még nem is volt barátom de mindig azon görcsölök, hogyha lesz akkor hogyan mutatnám be (hülyeség tudom).

-Meg hogy mikor, amikor összejönnénk rá pár napra?

-Vagy várnánk vele míg elég “komoly” lesz vagy mi. Illetve hogy vacsora keretén belül, vagy csak úgy spontán bemutattátok..Nincs ebben semmi tapasztalatom ezért olvasnám a ti sztorijaitokat.

2021. júl. 12. 17:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha par napos a kapcsolat, nem is szólnék róla. Ha már több hónapos, akkor megemlítem. Ha már minimum 5-8 hónapja együtt vagyunk, akkor bemutatom, ha a szüleim is úgy gondolják. Nem kell erre rágörcsölni, amikor úgy érzed hogy elég komoly a kapcsolat, akkor elmondod a szuleidnek, hogy majd be szeretnéd mutatni. Ha azt mondják oké, akkor elviszed hozzátok és kész
2021. júl. 12. 17:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nekem sincs tapasztalatom, de szerintem én nem közvetlenül akkor mutatnám be, amikor összejöttünk, hanem akkor, ha tudom, hogy mindkettőnk részéről komoly a dolog, és érdemes őt bemutatnom a szüleimnek.

Például, az öcsémnek már több barátnője is volt, de ők sosem lettek bemutatva a szüleinknek, mert 1-2 hónapnál tovább nem is tartott a kapcsolat. Anyáék ugyan tudtak róluk, de nem siettették ilyenekben a tesómat.

2021. júl. 12. 17:58
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

2 érkekes eset fordult elő velem,

1. Idővel távkapcsolat lett az egészből, és ha akartunk találkozni muszáj lett meglépni, nem csak be lettem mutatva, de még ott is nyaraltam egy hetet :P

2. Lány anyja hamarabb tudta hogy együtt vagyunk mint én magam

Egyébként itt nem a lánynak kell parázni, ha jóarcok a szülők meg senkinek sem :P

2021. júl. 12. 18:08
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát igazából csak apumtól tartok, ő nagyon ilyen tipik apuka és már az kiakasztja ha van egy fiú haverom :/
2021. júl. 12. 18:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

#4, ezen kár még aggódnod.

Az én apukám mikor feljött ez a téma gyakorlatilag annyit mondott, hogy ő nem aggódik emiatt, hiszen engem kevesen tudnak elviselni.

Ez a beszólása óta egyébként én úgy vagyok vele, hogy ha lesz valakim, és úgy van, hogy megismerik, akkor nekem teljesen mindegy, hogy tetszik-e nekik, vagy sem. Vagy elfogadják, vagy nem.

#2 voltam.

2021. júl. 12. 18:31
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld :)
2021. júl. 12. 18:33
 7/17 anonim ***** válasza:
82%

Rám is elég furcsán néztek, amikor 19 évesen bemutattam a barátomat -akkor épp a "fiús" korszakomat éltem.

De csak két hétig volt újdonság, utána a srácot is úgy kezelték, mint engem.

És ez igen rég volt. :)

F/51

2021. júl. 12. 19:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb szerelmem 1 héttel az első csók után hazavitt engem a szüleihez bemutatni, pár nappal később pedig megismerte az enyémeket is. De volt olyan kapcsolatom is, amiben másfél év után jött csak el ez a pillanat. Sok dologtól függ, pl. hogy mennyire érzem komolynak a dolgot.
2021. júl. 12. 19:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 évesen mutattam be az első barátomat. Kolis voltam és elég messze volt onnan a házunk (4óra vonat) és egyik hétvégén jött a barátom is. Anyám örült meg minden de apám húzta a száját meg utólag mondogatott dolgokat a fiúról. De az azért volt mert bár heteró lány vagyok de a kicsit feminin fiúk jönnek be és apám szerint egy férfinak igazi férfinak kell lennie a saját értelmezése szerint. De idővel meg lett szokva hogy ilyen barátaim vannak és ha mondogat dolgokat már nem érdekel. Egyébként szerintem család és barát függő hogy egy spontán találkozás vagy egy ebéd/vacsora a jobb.
2021. júl. 12. 20:00
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim sokkal korábban ismerték a páromat, mint én 😃

(anyukám munkatársa volt)

Pár naposat/heteset még megemlíteni sem kell

2021. júl. 12. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!