Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyáékkal hogy...

Mit csináljak anyáékkal hogy elvigyenek orvoshoz? 16L

Figyelt kérdés
Azthiszem szürkehályogom van, mert sokszor homályosan látok egy-egy foltokat, tegnap pedig a szemem fehér része tiszta piros volt, és még mindig olyan. Nagyon fáj is, és viszket. Apám azt mondta hogy biztos a telefonozástól van, de ez hülyeség, bátyám sokkal többet telefonozik és semmi baja. 3 hete könyörgök hogy menjünk már el, de nem foglalkoznak velem, az apai nagymamámnak is szürkehályog volt a szemén és mivel nagyon hasonlítok rá, eléggé sanszos, hogy nekem is az van, és ezt minél előbb kezeltetni kéne mert meg is vakulhatok. Remélem nem fogok megvakulni mert abba én beleőrülök szerintem
2021. júl. 12. 09:02
1 2 3
 21/25 Metionin ***** válasza:
97%
16 évesen simán mehetsz egyedül szemészetre, én is mentem. Kérj időpontot, mondd hogy sürgős. Háziorvos ad beutalót ha kell.
2021. júl. 12. 14:21
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Elmész egyedül, nem kell hozzá szülő.
2021. júl. 12. 22:04
 23/25 anonim válasza:
Menj el mindenképp ha esetleg van aki eltud kísérni barát/testvér akkor őket hívd el magaddal ha nincs akkor egyedül menj
2021. júl. 13. 13:05
 24/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, elmentél már dokihoz?
2021. júl. 13. 13:27
 25/25 A kérdező kommentje:
Igen elmentünk, és szerencsére "csak" kötőhártya gyulladásom van
2021. júl. 13. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!