Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyáékkal hogy...

Mit csináljak anyáékkal hogy elvigyenek orvoshoz? 16L

Figyelt kérdés
Azthiszem szürkehályogom van, mert sokszor homályosan látok egy-egy foltokat, tegnap pedig a szemem fehér része tiszta piros volt, és még mindig olyan. Nagyon fáj is, és viszket. Apám azt mondta hogy biztos a telefonozástól van, de ez hülyeség, bátyám sokkal többet telefonozik és semmi baja. 3 hete könyörgök hogy menjünk már el, de nem foglalkoznak velem, az apai nagymamámnak is szürkehályog volt a szemén és mivel nagyon hasonlítok rá, eléggé sanszos, hogy nekem is az van, és ezt minél előbb kezeltetni kéne mert meg is vakulhatok. Remélem nem fogok megvakulni mert abba én beleőrülök szerintem
2021. júl. 12. 09:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Kérj időpontot, a szüleidet utólag tájékoztasd.
2021. júl. 12. 09:06
 2/25 anonim ***** válasza:
72%
Nincs szürkehályogod 16 évesen, hipochonder vagy. Felhívod a szemészetet, kérsz időpontot, és elmész.
2021. júl. 12. 09:07
 3/25 anonim ***** válasza:
88%
De miért nem tudsz elmenni egyedül?
2021. júl. 12. 09:08
 4/25 anonim ***** válasza:
92%

De az nem csak idősebb korban jön ki?

Ennek ellenére elmennék vizsgálatra, nehogy retinaleválás legyen. Üvegtesti homályt kizárnám ebben a korban.

2021. júl. 12. 09:08
 5/25 anonim ***** válasza:
99%
Szürkehályog ritka ilyen fiatalon,de lehet más is a háttérben. Gyulladás,kúszóhártya,retina betegség. Mond,hogy nem is latsz rendesen,homályos is. Ijessz rájuk kicsit. Nem is értem a szüleidet,a szem egy érzékeny dolog,komoly bajod is lehet belőle,nagyon felelőtlenek. :/
2021. júl. 12. 09:09
 6/25 anonim ***** válasza:
66%

Egyik volt haveromnak 14-évesen jött ki a szürkehályog, mikor már alig látott, öngyilkos lett.

Mellesleg lehet 1001-oka hogy még mi okoz ilyet, de tök mind1 ha 3 hete tart akkor már rég dokinál lenne a helyed.

Úgyhogy kérdező, menj ki a háziorvosodhoz mond meg mi a helyzet, azt is hogy szüleid nem hajlandóak segíteni, ő ír egy beutalót, és a szüleidnek is odakoppint.

" Apám azt mondta hogy biztos a telefonozástól van"

Apád meg egy idióta tuskó kretén állatnak se mondható lény!

2021. júl. 12. 09:22
 7/25 anonim ***** válasza:
90%
Menj el egyedül bátran, a doki segíteni fog, ne félj <3
2021. júl. 12. 09:29
 8/25 anonim ***** válasza:
98%
Így van, egyedül is mehetsz, nem kell szülői kíséret sem
2021. júl. 12. 09:32
 9/25 anonim ***** válasza:
98%
Menj egyedül, amúgy nem hinném, hogy szürkehályog
2021. júl. 12. 09:39
 10/25 anonim ***** válasza:
36%
"Apám azt mondta hogy biztos a telefonozástól van, de ez hülyeség" De, lehet tőle, ez egyéni érzékenység kérdése. A szemed meg gyulladt, nem tudom hogy jutott eszedbe hogy hályogod van? (attól hogy hasonlítasz a nagyira, és idős korára neki volt hályogja, neked még nem lesz kamasz fejjel). Ami a dokit illeti: tizenhat évesen mi tart vissza attól hogy szülői kíséret nélkül menj? Három hét szájtépés helyett már elfelejthetted volna. Háziorvos- ha baj van, úgyis továbbküld.
2021. júl. 12. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!