Mit csináljak anyáékkal hogy elvigyenek orvoshoz? 16L
Figyelt kérdés
Azthiszem szürkehályogom van, mert sokszor homályosan látok egy-egy foltokat, tegnap pedig a szemem fehér része tiszta piros volt, és még mindig olyan. Nagyon fáj is, és viszket. Apám azt mondta hogy biztos a telefonozástól van, de ez hülyeség, bátyám sokkal többet telefonozik és semmi baja. 3 hete könyörgök hogy menjünk már el, de nem foglalkoznak velem, az apai nagymamámnak is szürkehályog volt a szemén és mivel nagyon hasonlítok rá, eléggé sanszos, hogy nekem is az van, és ezt minél előbb kezeltetni kéne mert meg is vakulhatok. Remélem nem fogok megvakulni mert abba én beleőrülök szerintem
Kérdező, 16évesen BÁRMIKOR elmehetsz egyedül is orvoshoz!
Kérsz telefonon (vagy neten) időpontot, és odamész.
De sürgősségi esetben még időpont nélkül is fogadnak.
2021. júl. 12. 10:38
12/25 anonim válasza:
Nekem meg az igen gyakori (ugyanakkor rendkívül fertőző!) kötőhártya gyulladás jutott eszembe, mivel viszket. Váladékozik is?
Különben 16 éves vagy! Már nem kiskorú! Nyugodtan elmehetsz akár a gyerekorvosodhoz is, ha még nem váltottál felnőtt háziorvosra.
2021. júl. 12. 10:46
13/25 anonim válasza:
Hipochondria!
2021. júl. 12. 10:48
14/25 anonim válasza:
Nem kell szülői kíséret.
Én 16 évesen már nem kísértettem magam senkivel. Ha bajom volt, mentem a gyerekorvoshoz és ő ha kellett, beutalt szakrendelésre.
2021. júl. 12. 11:06
15/25 anonim válasza:
16 évesen nem kell anyucika az orvoshoz, elmehetsz egyedül bármikor. Ennyi idősen egyébként nem alakul ki hályog a szemen, én inkàbb àrpára tippelnék vagy valami kisebb gyulladásra amit egy szemcsepp megold.
2021. júl. 12. 11:13
16/25 anonim válasza:
"az apai nagymamámnak is szürkehályog volt a szemén és mivel nagyon hasonlítok rá, eléggé sanszos, hogy nekem is az van"
Elég érdekes hipotézis, de szerintem ne vesd fel komoly emberek (t.k. az orvos) felé, mert enyhén szólva is körberöhögnek. :-DDDDD
2021. júl. 12. 11:15
17/25 anonim válasza:
Lehet hogy sok embernek nem tetszett amit #16 írt, de valahol igaza van, a kettőnek semmi köze egymáshoz
2021. júl. 12. 11:52
18/25 anonim válasza:
Intézd magadnak. Tizenhat évesen már rég egyedül jártam a gyerekorvoshoz, de a nőgyógyászhoz is.
2021. júl. 12. 11:56
19/25 anonim válasza:
Szürkehályognak nem tünete a szemviszketés!
Kötőhártya gyulladásnak már annál inkább.
2021. júl. 12. 13:20
20/25 anonim válasza:
Miért kellenek ehhez a szüleid? Elmész az orvoshoz nélkülük, és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!