Anyád,vagy Apád meghalt ? Évek múlva érezted-e,hogy nagyban,hátráltatta a TE életedet amíg Ő élt ? Terrorizált,érzelmileg zsarolt,öngyilkossággal fenyegetőzött ?
Köszönöm én is hogy elmesélted a tiédet.
Sajnos sokszor nem úgy alakul az életünk ahogy elképzeltük vagy elterveztük.
Édesanyád hát... nem volt tökéletes ember. Nem felmenteni akarom, tényleg azt csinálta hogy csak továbbadta a fájdalmát ahelyett hogy megoldotta volna.
Én és a testvéreim is sebzettek vagyunk és félünk továbbadni ezt a szarságot a jövőbeli gyermekeinknek.
Most van valamilyen terved hogy hogyan tovább? Hátha vannak még lehetőségek amikkel élni tudsz.
14:14-es válaszoló.
Van egy pár gond...A legelső,hogy nincsen egy igazi őszinte barátom,akivel leléphetnék ebből a faluból.
Pánikbetegségem van,agóra fóbiám,3-éve nem hagytam el a falut.
És apám is kezd energia vámpir lenni.
Párnapja azt mondta ˝Persze persze,menjél csak el,engem hagyjál itt megdögleni˝
Az elmondottak alapján az apád önzőnek tűnik. Nem kell feláldoznod a józan eszedet a szüleidért.
Egyszer olvastam egy ilyen jótanácsot hogy:
"Rendben van az hogy csak egy embert tudsz megmenteni. És az is rendben van ha az az ember te magad vagy"
Na mind1, az eredeti innen van vagy legalábbis én a redditen olvastam.
Az agórafóbia tudom hogy szar mert nekem is volt. Féltem az emberektől.
Terápiára kellett járnom miatta de segített sok dolgot máshogy látnom.
Nem tudsz egy közeli városban szakács munkát találni? Esetleg egy hotelban? Tudom hogy nem Ausztria de legalább megvethetnéd a lábadat kicsit.
Susan Forward -A mérgező szülők könyvében,azt írja,hogy nem kell megbocsájtani.Azt írja,hogy őt úgy nevelték,hogy meg kell bocsájtani.De nem tapasztalt javulást a mérgező szülők gyerekeinél.Azt javasolja,hogy olvasson be az ember a szülelyének.
De kellenének barátok,és szövetségesek is hogyha rosszul végződik,legyen egy barát aki befogad.Szeretnék én megbocsájtani,de 30év lelkiterrort nem lehet csakúgy a szőnyeg alá söpörni.
Megértem. Ez még neked friss. A megbocsátás inkább a lelkibékéd miatt jó. Hogy továbbtudj lépni. Először tényleg jó lenne ha eltudnál költözni. Gyűjts egy kis pénzt és folyamatosan figyeld az álláslehetőségeket.
Ja. Szociális háló nélkül tényleg eléggé para nekivágni viszont, az én véleményem szerint, az az állapot sem jó amiben most vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!