Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem éri meg anyám, hogy...

Miért nem éri meg anyám, hogy nekem nem lesz barátnőm sosem?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, sosem volt barátnőm, rájöhetett már volna arra, hogy ezután sem lesz, hisz nem kellek senkinek sem.
2021. júl. 11. 17:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező tettél valami pici előrelépést,hogy lehessen barátnőd?

Vagy csak otthon anyuci mellett a kanapén ülve várod,hogy berepüljön egy az ablakon ?

Járj el ide- oda pl edző terembe,ismerkedj,ha tetszik egy lány hívd el fagyira

Beszélgessetek

2021. júl. 12. 05:39
 22/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha megírnád, hogy mi a baj, könnyebb lenne segíteni. A külsőd előnytelen? Vagy képtelen vagy megszólalni egy lány közelében? Vagy mi?
2021. júl. 12. 07:49
 23/28 anonim ***** válasza:
53%
Nem párkeresési és életvezetési tanácsokat kért, csak úgy jelezném…
2021. júl. 12. 10:04
 24/28 anonim ***** válasza:
59%
A gátlásokat le lehet küzdeni, kell hozzá egy normális szakember.
2021. júl. 12. 10:09
 25/28 anonim ***** válasza:
4%

Hagyd már békén a kérdezőt! Nem kért segítséget, el van ő magának, azt tesz, amit csak akar, legalább senki sem teszi tönkre az idegeit, az életét!

2021. júl. 12. 10:52
 26/28 anonim ***** válasza:
63%

Azért ezek elég sztereotipikusak, amiket ti irkáltok itt.

Megsúgom, hogy én napi szinten lejártam gyúrni és rendszeresen megszólítottam és kezdeményeztem nőknél, nem különösebben vannak gátlásaim. De ettől függetlenül senkinek sem kellettem.

Az sztereotípia, hogy csak a mamahoteles dagadt gátlásos dadogós férfiak nem kellenek a nőknek. Mert vegyünk pl engem, aki se nem dagadt, nincsen semmilyen kommunikációs problémám sem, 15 éves korom óta nem az anyámnál lakom és se nem vagyok gátlásos különösebben és mégsem kellek senkinek sem.

2021. júl. 12. 20:08
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ezekkel a férfiakkal az a baj, hogy valahogy nem érezték meg soha a saját férfiságukat, nem alakult ki a férfiidentitásuk. Ha megtörtént volna az kamaszkorban, mint a Harcosok Klubjában, hogy rendszeresen bunyózniuk kell, és első pár alkalommal alulmaradnak, de aztán megtanulnak győzni, akkor lehet, hogy tök más lenne a személyiségük. Férfias, kontrolláló nők mellett persze nehéz férfivá válni.
2021. júl. 13. 09:44
 28/28 anonim ***** válasza:
49%

Gyerekkorom óta járok harcművészetekre és küzdősportokra is. Szóval ez sem állja meg a helyét (#26 vagyok)

De márcsak azért sem igaz amit mondasz, mert azok a korok már rég elmúltak, ahol egy férfi vs egy férfi volt bunyó közben, az ókori görögöknél vagy a szamurájoknál valóban két férfi küzdött egymással és összemérhették a férfi erejüket.

De manapság tudod mit jelent a "bunyó" a gyakorlatban? Azt, hogy odajön hozzád csapatban tíz (nem tavaly lebarnult) késekkel a kezében és szanaszét szurkálnak természetesen csak a hátulról közelítve. Lehet, hogy külön külön gyáván nyúlként elrohannának ezek ha bunyózni kellene, de tíz fős csapatokban azonban nagyon bátrak és férfiasak tudnak lenni. Ezt jelenti manapság a "búnyó"

2021. júl. 14. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!