Miért nem éri meg anyám, hogy nekem nem lesz barátnőm sosem?
Ha jobban belegondolok, ez igenis a szüleim kudarca.
Nagyon féltettek mindig, nem hagytak önállosódni, mindent megcsináltak helyettem, és még sorolhatnám.
De szerintem a szülők kudarca ez, hiszen ők neveltek ilyennek, ők tették a gátlásokat és a szorongásokat belém.
Egyébként persze, igaz, bizonyos értelemben nem a "szülők kudarca", viszont ezeket a gátlásokat legyőzni ennyi évesen már nagyon nehéz, tehát mentálisan rendbe tenni magadat, és ott van a gondolat, hogy neked sosem volt barátnőd tehát ez is nehezíti.
10-es: én is akartam írni az 5-ösre, hogy bunkó.
Kérdező: szerintem magad érdekében próbálj onismeretre szert tenni. Ez nagyon sok mindenben segíteni fog.
Nem. Vannak akik szimplán olyanok, hogy bármit tesznek sehogyan sem fognak kelleni senkinek, míg mások pedig ha hímsoviniszta iskolázatlan prolik, akkor is sorra hódítják meg a nőket.
Pl én is hiába tettem az elmúlt öt évben rengeteget ez ellen, mégsem lett semmi eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!