Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem éri meg anyám, hogy...

Miért nem éri meg anyám, hogy nekem nem lesz barátnőm sosem?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, sosem volt barátnőm, rájöhetett már volna arra, hogy ezután sem lesz, hisz nem kellek senkinek sem.
2021. júl. 11. 17:37
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
83%
Anyád rózsaszín szemüveggel néz, és nem akarja beismerni a saját kudarcát. Az enyém ugyanezt csinálta, 30+ lehettem, mire beletörődött a dologba.
2021. júl. 11. 18:17
 12/28 anonim ***** válasza:
41%
11-es, az nem anyád “kudarca”, hogy 30 évesen is egy lúzer vagy a nők szemében és képtelen vagy összeszedni egyet.
2021. júl. 11. 18:22
 13/28 A kérdező kommentje:

Ha jobban belegondolok, ez igenis a szüleim kudarca.

Nagyon féltettek mindig, nem hagytak önállosódni, mindent megcsináltak helyettem, és még sorolhatnám.

2021. júl. 11. 18:23
 14/28 A kérdező kommentje:

De szerintem a szülők kudarca ez, hiszen ők neveltek ilyennek, ők tették a gátlásokat és a szorongásokat belém.

Egyébként persze, igaz, bizonyos értelemben nem a "szülők kudarca", viszont ezeket a gátlásokat legyőzni ennyi évesen már nagyon nehéz, tehát mentálisan rendbe tenni magadat, és ott van a gondolat, hogy neked sosem volt barátnőd tehát ez is nehezíti.

2021. júl. 11. 18:25
 15/28 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy aszexuális vagy az meg teljesen normális. Ne foglalkozz vele, nekem is szokták mondani, hogy nősüljek meg, meg ilyen hülyeségek, de én nagyon jól elvagyok egyedül, immáron több, mint harmadik éve. Igaz, nekem voltak kapcsolataim, de elég is volt annyi. 29F
2021. júl. 11. 18:28
 16/28 anonim ***** válasza:
55%

10-es: én is akartam írni az 5-ösre, hogy bunkó.

Kérdező: szerintem magad érdekében próbálj onismeretre szert tenni. Ez nagyon sok mindenben segíteni fog.

2021. júl. 11. 19:55
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
10-es, ha annyira nem érdekel, akkor minek veszed magadra és válaszolsz neki? Dehogynem érdekel.
2021. júl. 11. 20:49
 18/28 anonim ***** válasza:
40%
Abból kiindúlva, hogy ahelyett, hogy tennél érte inkább siránkozol... így téynleg nem lesz.
2021. júl. 11. 21:50
 19/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem. Vannak akik szimplán olyanok, hogy bármit tesznek sehogyan sem fognak kelleni senkinek, míg mások pedig ha hímsoviniszta iskolázatlan prolik, akkor is sorra hódítják meg a nőket.

Pl én is hiába tettem az elmúlt öt évben rengeteget ez ellen, mégsem lett semmi eredménye.

2021. júl. 11. 22:15
 20/28 anonim ***** válasza:
14%
Fogadjunk, hogy más hibája
2021. júl. 11. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!