Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem éri meg anyám, hogy...

Miért nem éri meg anyám, hogy nekem nem lesz barátnőm sosem?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, sosem volt barátnőm, rájöhetett már volna arra, hogy ezután sem lesz, hisz nem kellek senkinek sem.
2021. júl. 11. 17:37
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
érti*
2021. júl. 11. 17:38
 2/28 anonim ***** válasza:
90%
Mindenkinek lehet párja, csak meg kell keresni egymást. Kis erőfeszítés nem ártana.
2021. júl. 11. 17:40
 3/28 anonim ***** válasza:
8%
Mondd neki azt, hogy neked ő jön be. Hidd el, abba fogja hagyni a kérdezősködést!
2021. júl. 11. 17:43
 4/28 A kérdező kommentje:
ok
2021. júl. 11. 17:44
 5/28 anonim ***** válasza:
23%

30 éves szűz XD.

Viccet félretéve egyrészt mond anyádnak hogy majd lesz de még nem vagy kész rá másrész meg erőlködj nyomd meg a párkeresést mert sokkal jobb valakivel együtt lenni mint egyedül leélni az életet

2021. júl. 11. 17:51
 6/28 anonim ***** válasza:
78%

Mond meg ezt így neki.

Mellesleg velem is ez a helyzet. Bár annyival kiegészíteném, hogy a többieknek lövése sincs milyen ilyen helyzetben lenni. Amikor olyanokat írnak "erőltesd meg magad" stb akkor azok sablonos semmitmondó tanácsok. Egész életemben mást sem csináltam. De mégsem mellettem senkinek sehogy sem.

2021. júl. 11. 17:58
 7/28 anonim válasza:
29%
Egyszer mindenki megtalálja a nagy szerelmet, neked is így lesz 😊
2021. júl. 11. 17:59
 8/28 anonim ***** válasza:
73%
Azt nem értem miért hazudtok a kérdezőnek és etetitek ilyen pc közhelyekkel, hogy "egyszer mindenki megleli a szerelmét" meg hasonlók? Miért olyan nehéz leírni kerek-perec őszintén, hogy nem létezik semmiféle igazság a Földön és lényegtelen mit csinálsz, annak semmilyen hatása nincs arra, hogy lesz-e barátnőd vagy sem
2021. júl. 11. 18:04
 9/28 A kérdező kommentje:

"Egyszer mindenki megleli a szerelmét"

Ez a kérdés itt marad valószínűleg az oldalon örökre, minden év végén ide fogok írni hogy megleltem -e a szerelmemet már... Lehet még 2040-ben is azt kell írnom, hogy "még mindig nem.."

LOL

2021. júl. 11. 18:07
 10/28 anonim ***** válasza:
89%

“ 30 éves szűz XD. “

Én meg 34 éves szűz vagyok. És akkor mi van ? Nagyon érdekel ki szerint vicces és ki szerint nem.

2021. júl. 11. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!