Hogy mondjam el a másságomat a lányomnak?
Szerintem az a kérdés, mennyire szeret a lányod. Szerintem (magamból kiindulva), ha szeret, akkor az első sokk után el fogja fogadni. Ha nem szeret eléggé, akkor sokféleképpen reagálhat, lehet, hogy nem is fogja különösebben érdekelni és közömbös lesz, de lehet, hogy megutál érte. Utóbbi esetben viszont szerintem nem ez lesz a fő oka, inkább csak az ürügy, hogy ne kelljen veled találkoznia.
De ha szívesen tölti veled az időt, akkor szerintem továbbra is találkoztok, lehet, hogy eleinte a pároddal nem akar majd kapcsolatot, de idővel ez is elmúlik.
Nem is kell ehhez melegnek lenni, apám új feleségét először látni sem akartam, ma már szépen elbeszélgetünk, és nincs semmi bajunk egymással.
"Ha nem szeret eléggé, akkor sokféleképpen reagálhat, lehet, hogy nem is fogja különösebben érdekelni és közömbös lesz, de lehet, hogy megutál érte. Utóbbi esetben viszont szerintem nem ez lesz a fő oka, inkább csak az ürügy, hogy ne kelljen veled találkoznia."
Ez nem igaz. Reagálhat nagyon rosszul - éppen azért, mert szeret. Mert férfi példakép vagy számára. És lehet, hogy kifelé megpróbál majd úgy tenni, mintha minden lenne, de valami nagyon összeomolhat benne.
"apám új feleségét először látni sem akartam, ma már szépen elbeszélgetünk"
Az teljesen más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!