Anyósom 63 éves és meg tudtam hogy meg csalja az apósom egy 54 eves pasival.szerintetek el mondjam aposnak vagy a felesegemnek?hogy anyuci felre lep
Mit kell foglalkozni azzal, hogy ki, kivel kúr?
Olvasom itt sokszor, hogy szólni kell. A sok szent ember... semmi közük hozzá! (ilyenkor megkapom, hogy biztos én is félrekúrok)
Milyen jogon ugat bele bárki a másik életébe? Nincs sajátja, hogy ekkora izgalomba hozza egy másik ember feltételezett félrekúrása?
Mert bizonyíték az nincs. Max az lenne, ha látnád az aktust.
A "véletlen" meglátott üzenet meg a másik féreg dolog.
A baráti társaságunkban volt egy házaspár, a kani egy nagypofájú, nagystílű hazugláda, a feleség egy kicsit butácska, hiszékeny nő. A csaj imádta a rongyrázós Háry János urát, nagyon büszke volt a nagy dumájára.
Beszéltük egymás közt a férjemmel, hogy hogy hülyére vesz ez a pali mindenkit. És tuti, hogy félredug, aki csak adja a seggét neki, a kamu üzleti útjain. Nyilván nem szóltunk bele.
Végül egy "jóakaró" (aki a csaj ügyfele volt, szépségipar) szólt a csajnak mi a pálya, de nem hitte el, és felháborodva közölte takarodjon, ne is lássa pedig pénzes ügyfél volt.
Hiányzik ez a cirkusz a családodban? Hogy eltakarítsanak, mert beleugatsz abba, amihez nincs közöd?
Azért meredek hogy valaki nem mondja meg a lelkitársának hogy az anyja félremegy, kemények vagytok
Amúgy én inkább veszítek el vkit mintsem játszam az agyamat és legyek kétszínű
Az a meredek ha valaki beleavatkozik mások életébe és ezt teljesen normálisnak tartja. De az még durvább ha valaki kutakodik mások telefonjába.
Egyébként, akkor játszod az agyad ha átmész igazságosztóba a erkölcsi értékek makulátlan hősébe.
Ez esetben csak az a jó döntés ha az ember nem foglalkozik vele.
Nem ér annyit az egész, ráadásul így te fogsz veszíteni vele nem feltétlen az anyós.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!