Anyósom 63 éves és meg tudtam hogy meg csalja az apósom egy 54 eves pasival.szerintetek el mondjam aposnak vagy a felesegemnek?hogy anyuci felre lep
fígyi brattyó halgas rám
mond meg anyósnak hogy hallgac ha a kedvedre tessz...
én meg csinálnám tutti...biztos dőgős gilf ha kel egy nála fiatalabnak...gondold meg...képzeld el mikett tuthat
Minek amúgy?
Max a felesegednek.
De minek beleavatkozni mas eletebe, ha teged nem bant vele?
11, nálunk a kocsmatulaj pasas !!a faluradio
"Másban megtalálták a tüzet stb" mik ezek a szar álszent üzenetek?
Szólj nyilván... Ne csalja már meg a vén k....
"10/20 A kérdező kommentje:
Üzenetet láttam es össze raktam a kepet"
Mi a tökömet kutakodsz anyósod telefonjában?
Ha valaki belenéz a gyereke telefonjába, azt úgy szétkapják itt a gyakorin, mint foxi a lábtörlőt, de az, hogy te anyósdo telefonjában kutakodsz, az természetes.
A napokban volt itt egy kérdés, ahol a nő megtudta, hogy a lánya jó ideig csalta a férjét, hazudott a szüleinek is ami miatt ők is hazugságokba keveredtek tudtukon kívül.
Ott a válaszolók nagy része azt írta, hogy az anyának semmi köze a gyereke életéhez, viselkedéséhez, fogadja el, hogy akivel csalta a férjét, az a gyereke új párja.
Na, neked semmi közöd anyósodék kapcsolatához. Ahhoz se, ha csalja egyik a másikat, vagy mindketten egymást (amit ugye nem tudhatsz)
Az meg hogy anyósod után kutakodsz, végképp undorító. Talán rá vagy kattanva, hogy ennyire figyeled kivel mit csinál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!