Mit lehet tenni ezellen?

Figyelt kérdés
Nos tehát, az én történetem elég hosszú és bonyolult, 6 évvel ezelőtt kezdődött el komolyabban mikor édesapám külföldre ment dolgozni, itthagyva a testvérem, engem és anyám. Nagyon sok konfliktus volt anyámmal nekem is és a testvéremnek is. Anyám kiabált, üvöltözött velünk mindennap, vert is minket. Korosztalyomhoz képest mindig is nagyon visszafogott, visszahúzódó lány lettem pont emiatt. Sosem voltam rossz gyerek, mindig próbáltam megfelelni, bármit kértek tőlem, megtettem es segítettem mindenben. Viszont anyámnak soha semmi nem volt jó es mindenben csak a rosszat látta. Most már 18 éves vagyok. Azt gondolná az ember hogy önálló, talpraesett fiatal nő vagyok, de nem. Nyilván igyekszem a legjobbra.. viszont anyám sosem hagyta hogy az legyen amit én szeretnék. Ha szerettem volna egy buliba menni, hiába mondtam már hónapokkal előbb, sosem engedett el. Ha azt is mondta elenged, a buli napján már nem így állt hozza. Mindig mindenben ő döntött helyettem, még ha én azt nem is akartam. Szeretnék már végre kitörni anyám uralma alól és a saját elképzeléseim, vágyaim szerint élni. Elegem van a folytonos nyilvános megaláztatásból, kiabálásból. Azt hallani hogy mekkora egy szar vagyok és akkor csodálkozik hogy egy csepp önbizalmam sincs. Ha ő így all hozzam, hogy higgyem el hogy el tudom érni amit szeretnék? Sosem aludhattam egy barátnőmnél sem és már barátaim sem igazán vannak. A 18 év alatt túl sok jó nem történt velem, így a gyerekeimnek nem tudom mit tudnék majd mesélni, viszont az biztos nekik 1000x jobb anyukajuk lesz. Mindennap megkapom szinte hogy egy bárca vagyok és utal, de ha kell valami egyből hozzam fordul és persze azonnal ugranom kell neki. Ha valamit költött rám azt mindig hándálta. Képes volt nyilvánosan is megutni és kiabálni velem a napokban is. Senkitől sem kapok ennyi rosszat mint az anyámtol? És mi a legrosszabb? Látni hogy a testvéremhez is ugyanígy all.

2021. júl. 10. 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tesód is lány? Amúgy simán fogd meg a kezét ha meg akar ütni. Ha felcsattan rajta, akkor küldd el a fenébe. Elhiszem hogy beteg, de kihasználja a lehetőséget, hogy mögé bújjon. Menjen el dolgozni, akkor hátha nem lesz kedve kötekedni. De ezt apuddal kéne megbeszélni. Csak egy tipp, mondja azt, hogy a vírus miatt kint is sokkal drágább a megélhetés, és jó lenne ha keresne valami munkát.
2021. júl. 11. 01:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit értettél félre, de anya is dolgozik csak ő Magyarországon.
2021. júl. 11. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!