Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért dobta ki a fehérnem...

Anya miért dobta ki a fehérneműmet?

Figyelt kérdés

Barátnőm rendelt a neten ruhákat és kicsi lett rá két bugyi. Odaadta nekem csak úgy, sose hordta. Szerintem nem kihívó, nem is csipkés, annyi extra van benne hogy hátul csak madzag van. Sose volt még ilyenem, örültem neki. Kimostam és kitettem a szárítóra. Este nem találtam ott, anya azt mondta leszedte a kutya és szétrágta apró darabokra. Én megtaláltam a kinti nagy kukában, semmi bajuk se volt.

Megkérdeztem tőle, nem szólt semmit, úgy tett mint aki nem hallja.

Nagyon rosszul érzem magamat és tanácstalan vagyok, anya miért ilyen.

2021. júl. 10. 13:33
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
70%
Lehet még nem látott ilyet és mivel hátul csak madzag volt, azt hitte a kutya megette a többi részét.😄
2021. júl. 10. 15:36
 32/43 anonim ***** válasza:
44%

Nem értem, tehát akkor a "mamabugyi" miatt be lehet szólni egy gyereknek? Mert ez az, ami miatt a többség tangát kezd hordani: az osztály qrvái kicikizik a normál bugyi miatt.

(Viszont bónusz, hogy aki ennek a nyomásnak ellenáll, az nem fogja semmibe belerántani senki.)

2021. júl. 10. 16:24
 33/43 anonim ***** válasza:
64%

A többség azért hord tangát, mert bizonyos ruhadarabok alatt nem látszik.

De hogy itt pl mindenki nőgyógyász meg ilyenek, az elég cringe.

2021. júl. 10. 16:27
 34/43 anonim ***** válasza:
77%

Érdekes hogy itt a 15 éves kislány még, más kérdésekben (smink, hajfestés) meg már nagylányok.

15 évesen kollégista voltam már. Anyámnak sejtelme nem volt artól h milyen bugyiban járok.

Megnevelt rendesen, nem kellett attól aghódnia h "qrvás bugyi" miatt átmegy rajtam a fél kolesz.

Ha már ettől tart egy anya ott elbatta a nevelést rendesen.

Egyébként mindenkinek más a kényelmes (nekem volt olyan fracia bugyim ami úgy bevágott h dobtam ki egy nap után) nehogy már megmondja egy 15 évesnek az anyja h milyen bugyit hordhat...

Azt is megmondja h csak sport melltartót vehet fel (mert a merevítős egészségtelen).

Ezek pont olyan dolgok amik úgy sem látszanak

2021. júl. 10. 16:32
 35/43 anonim ***** válasza:
29%

36

Igaz

így van 15 éves ha szexelni akar miért ne , itt mindig ez megy.

Egy tanga viszont már bűn..

Nevetséges

Pedig a szextől kaphat csak igazán el dolgokat, de az már természetes.

Kikérem magamnak hogy magyarul k.vának nevezd a lányomat ,

még baratja sem volt!!

2021. júl. 10. 16:45
 36/43 anonim ***** válasza:
85%
Azon agyalok, hogy hány 16 éves írja le azt a tanga helyett, hogy hátul csak egy madzag van.
2021. júl. 10. 17:00
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, gyakran kukázol???
2021. júl. 10. 17:02
 38/43 anonim ***** válasza:
72%
Ebből is látszik, hogy a kérdező még fiatal és tapasztalatlan, az anyja pedig valószínűeg túlfélti. Különben rácsapott volna az asztalra az anyjánál, hogy fejezze be a hazudozást és ne nyúljon mások fehérneműjéhez.
2021. júl. 10. 17:03
 39/43 Metionin ***** válasza:
90%
Mert gyökér. Elég gyerekesen viselkedik ahhoz képest, hogy neki van gyereke. Kíváncsi lennék a fejére ha holnapra neki "tépné szét a kutya" random pár cuccát.
2021. júl. 10. 17:17
 40/43 anonim ***** válasza:
12%
Gondolom nem lett volan egyszerübb konkrétan elé állni és rákérdezni, persze akkor hogy jöhetett volna létre ez a kérdés...
2021. júl. 10. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!