Anya miért dobta ki a fehérneműmet?
Barátnőm rendelt a neten ruhákat és kicsi lett rá két bugyi. Odaadta nekem csak úgy, sose hordta. Szerintem nem kihívó, nem is csipkés, annyi extra van benne hogy hátul csak madzag van. Sose volt még ilyenem, örültem neki. Kimostam és kitettem a szárítóra. Este nem találtam ott, anya azt mondta leszedte a kutya és szétrágta apró darabokra. Én megtaláltam a kinti nagy kukában, semmi bajuk se volt.
Megkérdeztem tőle, nem szólt semmit, úgy tett mint aki nem hallja.
Nagyon rosszul érzem magamat és tanácstalan vagyok, anya miért ilyen.
Komolyan visítófrászt tudnék kapni az ilyen szülőktől.
Oké hogy mondjuk nem teszik neki, túl kirívónak tartja. De akkor legalább leülne erről beszélni, nem az hogy sunyiba kidobja, aztán úgy tesz mintha nem tudna semmiről. Ez k/rva szánalmas.
16-os
Ki írta, hogy csak azt hord.
De pl. fehér nadrág alá ízléstelen nagy bugyit felvenni.
Van neki francia is ..
Én is 15 évesen kezdtem tangát hordani, 37 éves vagyok
nem volt bajom vele soha...
Velem is eljátszotta ezt anyám. Én vettem a bugyikat, darab szerint 5-öt. Aztán lába kélt. Én is a kukában találtam meg. Aztán mikor kérdőre vontam, tagadott mindent.
Másnap neki is 5 db bugyival kevesebb volt a szekrényben. Mikor ő is megtalálta a kukában, hogy ezt hogy képzelem, csak annyit mondtam: 1-1!
17 voltam. Soha nem nyúlt többet a cuccaimhoz.
14. vagyok. "A tanga egészségtelen." Ezzel a kijelentéssel nem értek egyet. Az emberek igénytelensége az egészségtelen!
Aki megfelelő méretűt választ, annak nem dörzsöli ki sem az ánuszát, sem mást, nem vág be oldalt, se a belső combnál.
Aki fürdik és rendesen ki tudja törölni, annak nem lesz semmilyen fertőzése ez miatt, sem csík rajta.
Minden nyáron csak ezt hordok, soha nem voltam beteg és más ismerőseim sem! Én is magamnak fedeztem fel milyen kényelmes, mert prűdek voltak otthon. Kezdésnek viszont inkább pamutot ajánlok kicsit szélesebb hátsó csíkkal, így kijjebb is lehet a farpofák között hordani, nem kell egészen hozzáérnie! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!