Anya miért dobta ki a fehérneműmet?
Barátnőm rendelt a neten ruhákat és kicsi lett rá két bugyi. Odaadta nekem csak úgy, sose hordta. Szerintem nem kihívó, nem is csipkés, annyi extra van benne hogy hátul csak madzag van. Sose volt még ilyenem, örültem neki. Kimostam és kitettem a szárítóra. Este nem találtam ott, anya azt mondta leszedte a kutya és szétrágta apró darabokra. Én megtaláltam a kinti nagy kukában, semmi bajuk se volt.
Megkérdeztem tőle, nem szólt semmit, úgy tett mint aki nem hallja.
Nagyon rosszul érzem magamat és tanácstalan vagyok, anya miért ilyen.
Mint láthatjuk, itt a tanga minden féle betegségeket okoz, kivéve pár "tudatlannak", akik évek-évtizedek óta hordják, és nincs semmi bajuk.
Ha a hülyeség fájna...
Ha nincs intim tisztaságod, akkor már a sima kis pamutbugyidban is olyan fertőzések fognak meglátogatni, hogy csak vakarózni fogsz ott lennt, éjjel és nappal. Ellenben a végbélsipolyt hamarabb okoz neked egy műtét arrafelé vagy gyulladás, mint a tanga, de legyél te az okosabb és tudj mondani egy nagyon csúnyán hangzó betegséget :D
Ha pedig van intim tisztaságod, sem a pamutbugyidban, sem a tangádban nem találnak meg csúnya kis fertőzések.
21-es
Ne haragudj, de ez a szégyenteljes szóhasználat...
nem is írnék semmit.
Szerinted miért vagyok ilyen jó viszonyban a lányommal?
Mert van humorérzékünk nem úgy mint itt sokaknak...
Ismétlem 37 éves vagyok , 15 éves korom óta hordok tangát, nem volt bajom soha, mert ismerem a higiénia szót!!!
24
Milyen kisgyerekről beszélsz??
Nem lennék a gyereked, az biztos..
22-es de nagyon jól írtad!!!
Nem nagyon válaszolok privátokra, de ha szeretnéd..
1.Fürdőruhában nem tangát hord, hanem simát.
2. Nem járunk strandra, nyáron egyszer elmegyünk pár napra a Balatonra, és ennyi.
3. Ha megnézik , büszke vagyok , hogy milyen szép lányom van.
Félrértés ne essék , nem a perverzekre gondolok!!!!!
Köszönöm a kioktatást, de nem kérte senki.
Csak egy kérdésre válaszoltam..
de itt már azt sem lehet.
A lányomnak is megvan az esze, sőt több is mint a vele egykorúaknak.
Testileg is érett hozzá, nagyobb mint Én, 170 cm, úgyhogy nem tudom milyen kisgyerekről beszéltek.
Köszönjük jól vagyunk, aki pedig ilyen betegségeket kap el, tegyen szert egy kis tisztasági ismeretekben..
pont
Meg senki nem írta, hogy csak azt hord, van neki francia is pl.
A gyerekes bugyiról beszéltem le egyébként, de itt értetlenek vannak és mindent a szájukba rágni, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!