Anya miért dobta ki a fehérneműmet?
Barátnőm rendelt a neten ruhákat és kicsi lett rá két bugyi. Odaadta nekem csak úgy, sose hordta. Szerintem nem kihívó, nem is csipkés, annyi extra van benne hogy hátul csak madzag van. Sose volt még ilyenem, örültem neki. Kimostam és kitettem a szárítóra. Este nem találtam ott, anya azt mondta leszedte a kutya és szétrágta apró darabokra. Én megtaláltam a kinti nagy kukában, semmi bajuk se volt.
Megkérdeztem tőle, nem szólt semmit, úgy tett mint aki nem hallja.
Nagyon rosszul érzem magamat és tanácstalan vagyok, anya miért ilyen.
Azokat a bugyikat kell hordani, amit kényelmesnek találsz. Namármost, vannak szülők, akik jobban tudják ugye, hogy mi a kényelmes, megfelelő viselet.
Egyetértek abban, hogy a legtöbb szülő nem akarja elviselni, hogy a lánya kezd nőiesedni és nem a micimacis bugyikat akarja hordani, de nem értem miért vágta ki a szemétbe. Ha nem élsz nemi életet, senki sem látja, hogy milyen bugyi/tanga van rajtad. Ha élsz, akkor a csávó le fogja szedni és szintén nem fogja érdekelni :D
Próbálj meg beszélni arról, hogy te azokat hordani akartad, neked az úgy jó :D
Lányom 15 éves, magamtól vettem Neki tangát.
Csinos, szép lány, Én kérdeztem tőle, meddig akar még mama bugyit hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!