Szülők ehhez mit szóltok? A világ legkegyetlenebb anyukájának kiáltották ki, mert megfegyelmezte gyerekeit
19, ha meg tudta oldani, akkor ha hagyod neki is meg tudja oldani. Amire képes önállóan, azt miért nem csinálhatja?
Nem arról van szó, hogy a tiltás ellenére miért vette ki, hanem eleve miért kellett tiltani? Mi baja lett attól, hogy ő vette elő?
Kisfiam, ügyesen kinyitottad. Felső fiók, lassan told vissza. Biztosan becsuktad az ajtót? Millió tanulási lehetőség a gyereknek. De igazad van, kussoljon, míg te nem értesz rá, és üljön a seggén.
Nem értek egyet vele, pedig 1973-ban születtem.
Anyuka egy barom. Röviden és tömören.
Szebben a 11-es válaszoló írta le:
"Amit anyuka tett, nem megfegyelmezés, hanem erőfitogtatás, nem mondanám a legkegyetlenebbnek, de ostobának igen. Ráadásul pazarlás..."
Hát erről van szó.
Én röviden csak annyit kérdeztem volna tőlük, ha hiányolom a köszönetet: "És mit kell ilyenkor mondani?" És máris kórusban vágnák rá, hogy: "Köszönöm!!!"
Az egésznek az a vége, hogy anyuka elrontotta mindhárom gyereke estéjét. Ahogy én csináltam volna, abban meg benne lett volna az udvariasságra nevelő szülő attitűdje is, de a végén mégiscsak mindenki örömmel megette volna a jégkrémjét.
Valószínűleg az a különbség a cikkbeli szülő és én közöttem, hogy én szeretettel nevelem a gyerekeimet....
Nevetséges, hogy emiatt kegyetlennek nevezik. Ha rossz vagyok és kapok a nadrágszíjjal, de ettől még nem lesznek a szüleim kegyetlenek.
16 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!