Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek kövér gyereke van,...

Akinek kövér gyereke van, miért nem fogyasztja le? Pláne ha a szülő sovány? Miért kell kövér gyerek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 9. 05:19
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
85%

#20, 21

Én általában nem ezt veszem észre.

Nagyon sok elhízott ember a szegényebb rétegből való, nincs pénzük normális kajára, az olcsó élelmiszert meg teletömik minden sz.rral.

GMO, transzzsírsavak, rengeteg édesítőszer, fene tudja milyen eredetű parízerek stbstb, eléggé ártalmasak az egészségnek, a zöldség, gyümölcs, minőségi hús, barna kenyér etc. árak meg a legolcsóbb parízerhez & vizes zsemléhez képest az egekben.

2021. júl. 9. 08:13
 22/50 anonim ***** válasza:
55%
22-es, én tudom, hogy a hús nem hízlal, de ők nem tudják, hogy anélkül is jól lehet lakni, meg lesz ereje az embernek. Ez csak egy példa volt a magyar étkezési kultúra hiányosságokat.
2021. júl. 9. 08:25
 23/50 anonim ***** válasza:
75%

Miért fáj az egy vegának, ha valaki húst akar? Én anélkül nem eszek meg semmit. Lehet akármennyi zöldség, meg mifene, anélkül semmilyen. Pl. tésztát nem is ehetek, szóval az kilőve. Cukrot se.

Próbáltam a vegán kaját, kidobtam. Egyszerűen rosszul lettem tőlük. Ahogy mindenki elfogadja, hogy vannak bzik, meg vegánok és vegák, azok is fogadják el, hogy nem csak ők léteznek.

2021. júl. 9. 08:28
 24/50 anonim ***** válasza:
79%
Ismerős 21. Engem gyakran nyúlnak csúfolnak a saláták miatt pedig eszem húst is mellé. Amúgy laktató és nálunk a gyerek is szereti a salátát pedig csak 2 éves. Hát ezt látta.. biztosan majd őt is lenyulazzák ✌️
2021. júl. 9. 08:29
 25/50 anonim ***** válasza:
87%

A lányom nagyon hízékony volt, és ez azért volt félelmetes számomra, mert rettegtem, hogy a tesómra fog hasonlítani, aki mindig kövér volt,felnőttként 250 kilóval "éli" az életét.

Ezért 3 éves kora körül (2 évesen már 22 kiló volt) elkezdtünk az adagokra figyelni. Nem volt otthon nasi, nem emeltük az mennyiséget , ennyi volt a titok. Kb. 1 év alatt rendeződött a súlya, utána már csak arra kellett figyelni, hogy tartsa a súlyát. Emellett hetente 3 X vittem őket úszni, így a mozgás is garantálva volt.

2021. júl. 9. 08:35
 26/50 anonim ***** válasza:
86%

#20: Úgy látom, félreértettél. Ahogy írtam, a gyerekek nagy része az iskolában eszik. Maximum tízórait tud neki az anyuka csomagolni, hogy a gyerek ne péksüteményt vegyen a boltban. De akkor is többnyire szendvicset, mert nincs rá lehetőség, hogy mondjuk egy salátát a gyerek normál körülmények között szünetben megyén. Az más téma, hogy az osztálytársak kicsinálják, na meg hogy a dobozt cipelheti utána egész nap. Viszont alsóban a többség tízórait és uzsonnát is kap.

Tehát lehet bárkinek bármilyen étkezési kultúrája, ha nem választhatja meg az iskolában, hogy mit eszik, hanem azt eszi, amit kap, ha megeszi...

Emiatt lesz délután, amikor hazamegy, farkaséhes.

2021. júl. 9. 08:40
 27/50 anonim ***** válasza:
88%
Én kövér gyerek voltam. Úgy "próbáltak" lefogyasztani, hogy minden étkezéskor leugattak, hogy ne zabáljak már annyit. Zugevő lettem, éjszaka jártam le titokban enni, hogy ne lássák. A mai napig kövér vagyok és egyre kövérebb. Nem bírok más emberek előtt enni, így kb egész nap nem eszek semmit, majd este sírásig zabálom magam. Pszichológushoz kéne mennem nyilván. Az egyetemi alkalmassági vizsgálaton derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem is van, szóval endokrinológushoz is el kéne mennem. Ez se jutott eszébe korábban 15 éven át senkinek, hogy megnézessék, csak ne zabáljak már annyit. :)
2021. júl. 9. 09:15
 28/50 anonim ***** válasza:
98%
25 vagyok- nem értem a lepontozókat. Kiskorától figyeltem a gyerek súlyára, nem engedtem, hogy kövér maradjon, sportoltattam-erre le vagyok pontozva. Ha hagytam volna elhízva az jobban tetszene nektek??
2021. júl. 9. 09:19
 29/50 anonim ***** válasza:
31%

" én tudom, hogy a hús nem hízlal, de ők nem tudják, hogy anélkül is jól lehet lakni, meg lesz ereje az embernek. Ez csak egy példa volt a magyar étkezési kultúra hiányosságokat."

Én nem tudok anélkül jóllakni, valamennyi mindenképpen kell, hidd el kipróbáltam 2-hónapig bírtam, semmi erőm nem volt, folyton éhes voltam, hiába tömtem magam degeszre mindenféle zöldséggel továbbra is éhes maradtam. Csak annyit értem el ezzel a 2 hónappal hogy a végén már mindenki kérdezgette hogy beteg vagyok-e (Senki nem tudta hogy nem eszem húst), Aztán ahogy abbahagytam ezt a vegán kajálást, és elkezdtem húst enni, megszűnt minden bajom, erőm is szép lassan visszatért.

Úgyhogy hiába írod hogy hús nélkül is ellehet lenni, persze, vegetálni lehet rajta, de az marhára nem jó.

2021. júl. 9. 09:21
 30/50 anonim ***** válasza:
64%
Na már megint eljutottunk oda, hogy jön a sok vegános, és próbálnak hittéríteni, aztán emg csodálkoznak, hogy miért utálják őket sokan.
2021. júl. 9. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!