Hogyan tudjam kiheverni ezt a nagyon csúnya beszólást?
Anyám annak ellenére, hogy normális a testsúlyom (a karantén alatt picit meghíztam) állandóan azzal csesztet, hogy dagadt vagyok és soha senkinek nem fogok kelleni. Egyszerűen már nem bírom őt és az abszurd beszólásait elviselni. Ma elmeséltem neki, hogy egy sráccal kezd komolyabban lenni a dolog, erre zsigerből azt válaszolta, hogy biztosan nincs semmi önértékelése, ha képes lenne velem összejönni. És hogy biztosan fétise van a dagadt lányok iránt.
Ennél a pontnál teljesen összeomlottam, olyan, mintha összevertek volna, pedig nem vagyok egy érzelgős típus. Az egészben az az abszurd, hogy 160 cm vagyok és 60 kg, ami nem a világ vége, illetve nem vagyok csúnya sem.
Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy butaságokat beszél, valamiért ez mégis megérintett és azóta sem tudom kiheverni.
Elnézést természetesen nem kér, pedig elmondtam, hogy rosszul esett.
Mit csináljak, hogy ellenállóbb legyek? Járok terápiára, de meg így is olyan, mintha késsel szúrt volna belém.
hány éves vagy ? amugy én 160 cm 52 kg voltam 26 éves koromig akkármit meg ehetem ,utána gyerek szülės után már maradtak rajtam kg amik nem mentek le de igy is 60 kg körül maradtam,elmultam 40 ėves ės sajnos könnyen felszaladnak kg covid alatt sajnos 67kg hiztam ami már ėrezhetöen sok volt a 160cm magasågomhoz mert fåjt gerincem stb.
most 62-63 kg vagyok .ennėl lejebb nem nagyon tudok menni.
ugyhogy javaslom hogy ugyan nem sok 60kg fiatalon de vigyázz ne hizz meg nagyon ha ara hajlamos vagy .
Nem kell felvenni minden idióta beszólását, akkor se, ha éppenséggel rokon. Ő saját magával áll háborúban, de ezt nem képes bevallani önmagának se, ezért másokba rúg bele, ahogy csak tud.
Jól sejtem, hogy nincs az életében jelenleg komolyabb férfi?
Világ életemben cikiztek az alakom miatt, ezért váltottam osztályt. Gyerekként volt egy kis hasam, de pl aki csesztetett más lány egy testalkatú volt velem.
Miután váltottam és ez elment, a szüleim kezdtek el megjegyzéseket tenni. Fogytam is 10 kilót, anyukám már megértette hogy most már jól érzem magam a bőrömben, sőt mindug mondja higy milyen jól nézek ki.
Amikor fogytam, volt is problémám a kalóriaszámítással, szerencsére időben abbahagytam és nem alakult ki nagyobb baj.
Apukám viszont még mindig beszólogat néha. Mestere a bűntudat keltésnek. De az nekem tényleg sokat számít hogy barátnőim és anyukám is emlékeztetnek meg mondják hogy most jól nézek ki. Szerintem keress ilyen embereket az életedbe, sokan mondják hogy csak magadra hallgass meg ilyenek. De szerintem azzal teszed a legjobbat, ha anyukádat kizárod, és olyan barátokat találsz akik néha dicsérnek vagy csak nem foglalkoznak ezzel.
"bár ő dagadtnak látja magát, és rengeteg pénzt és energiát fektet különböző diétákba"
Testképzavar + ostobaság. Emiatt vetíti ki rád a saját nyomorát. Nem hiszem, hogy ez ellen tehetnél, ő sem direkt csinálja. A távolság lesz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!