Ha dugni felnőtt vagy, akkor dolgozni is legyél az. Minden szexnél megvan az esély, hogy apa legyél.
2021. júl. 5. 07:22
22/35 anonim válasza:
Ritka hülyék a szüleid, de kérj kólára pénzt, aztán vegyél ki a szelektívből egy üres kólás palackot. Illetve a lány nem tudná venni? Cserébe kérj pénzt a szüleidtől csokira, a csokit add a lánynak, aztán a blokkot vidd haza.
2021. júl. 5. 07:27
23/35 anonim válasza:
Nem is értem az ilyen szülőket. Ha én lennék szülő, akkor tuti adnék a kamasz fiamnak óvszert. Hogy miért? Első körben tanulja meg magán a használatát, szokja meg milyen érzés, végezzen úgy is önkielégítést, ha akar.
2021. júl. 5. 08:54
24/35 anonim válasza:
Kocsi! Én mindig ott tartom, nem a kesztyűtartó, hanem a váltó mögött.
2021. júl. 5. 09:07
25/35 anonim válasza:
17 éves vagy, itt a nyár, irány diákmelózni, keress magadnak pénzt és vásárold fel a helyi patika óvszerkészletét. A szüleidnek joga van eldönteni mit fizetnek neked és mit nem, mivel az ő pénzük, nem a tiéd. Ha már a dugáshoz nagyfiú vagy, a munkához is legyél az.
2021. júl. 5. 09:18
26/35 anonim válasza:
Kérdező "Szerintük 18 év alatt nem szabad szexelni.", ritka korlátolt szülőkkel ver a sorsod... egyébként beszéld meg a lánnyal, hogy vegye meg ő, te meg vegyél neki valami mást, azt kész...
2021. júl. 5. 09:51
27/35 anonim válasza:
1. Marhára hihetetlen a sztorid...
2. Honnan tudod, hogy tartanak-e otthon gumit?!
3. Mi honnan tudjuk, a ti csaladotokban mi szokás?! Nálunk pl van 1 csomaggal itthon, nem használjuk, a gyogyszerek közt van, ahol senki nem turkál rajtam kívül.
4. Kb pont 800ft a lidlibe a 12db, nemond, hogy nincs ennyi pénzed, mert 17évesen akkor felköphetsz és aláállhatsz nyugodtan.
2021. júl. 5. 10:42
28/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valamelyik válaszoló írta, hogy ritka betegek lehetnek, ha nem a hálóban tartsák az óvszert.
Egy pár hónapja még a konyha szekrényben tertották, onnat tudtam lopni, azóta ott nincs.
2021. júl. 5. 11:35
29/35 anonim válasza:
A barátnőd nem tud venni? Hátha az ő szülei normálisabbak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!