Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hol tarthassák apámék az...

Hol tarthassák apámék az óvszert? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Bármi másra adnak pénzt, de gumira sosem. Ha veszek valamit, akkor leellenőrzik, hogy tényleg azt vettem-e.

16 voltam, amikor kértem pénzt gumira(nem tudom, hogy miért mondtam el), azóta ellenőriznek.

Szerintük 18 év alatt nem szabad szexelni.

Arra az elhatározásra jutottam, hogy csórok tőlük(sosem loptam, csak óvszert szeretnék tőlük lopni, ezen kívül nem is fogok).

17/F

2021. júl. 5. 00:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
11%
Ha dugni felnőtt vagy, akkor dolgozni is legyél az. Minden szexnél megvan az esély, hogy apa legyél.
2021. júl. 5. 07:22
 22/35 anonim ***** válasza:
75%
Ritka hülyék a szüleid, de kérj kólára pénzt, aztán vegyél ki a szelektívből egy üres kólás palackot. Illetve a lány nem tudná venni? Cserébe kérj pénzt a szüleidtől csokira, a csokit add a lánynak, aztán a blokkot vidd haza.
2021. júl. 5. 07:27
 23/35 anonim ***** válasza:
84%
Nem is értem az ilyen szülőket. Ha én lennék szülő, akkor tuti adnék a kamasz fiamnak óvszert. Hogy miért? Első körben tanulja meg magán a használatát, szokja meg milyen érzés, végezzen úgy is önkielégítést, ha akar.
2021. júl. 5. 08:54
 24/35 anonim ***** válasza:
34%
Kocsi! Én mindig ott tartom, nem a kesztyűtartó, hanem a váltó mögött.
2021. júl. 5. 09:07
 25/35 anonim ***** válasza:
13%
17 éves vagy, itt a nyár, irány diákmelózni, keress magadnak pénzt és vásárold fel a helyi patika óvszerkészletét. A szüleidnek joga van eldönteni mit fizetnek neked és mit nem, mivel az ő pénzük, nem a tiéd. Ha már a dugáshoz nagyfiú vagy, a munkához is legyél az.
2021. júl. 5. 09:18
 26/35 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező "Szerintük 18 év alatt nem szabad szexelni.", ritka korlátolt szülőkkel ver a sorsod... egyébként beszéld meg a lánnyal, hogy vegye meg ő, te meg vegyél neki valami mást, azt kész...
2021. júl. 5. 09:51
 27/35 anonim ***** válasza:
17%

1. Marhára hihetetlen a sztorid...

2. Honnan tudod, hogy tartanak-e otthon gumit?!

3. Mi honnan tudjuk, a ti csaladotokban mi szokás?! Nálunk pl van 1 csomaggal itthon, nem használjuk, a gyogyszerek közt van, ahol senki nem turkál rajtam kívül.

4. Kb pont 800ft a lidlibe a 12db, nemond, hogy nincs ennyi pénzed, mert 17évesen akkor felköphetsz és aláállhatsz nyugodtan.

2021. júl. 5. 10:42
 28/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, valamelyik válaszoló írta, hogy ritka betegek lehetnek, ha nem a hálóban tartsák az óvszert.

Egy pár hónapja még a konyha szekrényben tertották, onnat tudtam lopni, azóta ott nincs.

2021. júl. 5. 11:35
 29/35 anonim ***** válasza:
40%
A barátnőd nem tud venni? Hátha az ő szülei normálisabbak.
2021. júl. 5. 14:37
 30/35 anonim ***** válasza:
62%
A szex mellett a nyelvtant is gyakoroljátok!
2021. júl. 5. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!